Longboard Griptape kun je zien als schuurpapier voor op het deck van je longboard. longboard griptape
Het geeft extra grip en helpt je om meer controle te hebben over jouw longboard. Het Longboard Deck is simpel te omschrijven als de ‘plank’ van je longboard. Griptape is erg praktisch, het zorgt er namelijk voor dat je extra grip hebt tijdens het rijden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om jouw longboard uniek te maken en volledig naar eigen stijl te decoreren. Bekijk het assortiment in Longboard griptapes op Bol.com. Je vindt ze al voor €2,00 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Griptape

Griptape is er in veel kleuren, merken en soorten. Het lijkt op het eerste gezicht ook op schuurpapier. De grofheid van de griptape verschilt per soort. Je kunt dus zelf bepalen hoe ruw je jouw deck wilt hebben. De verschillende typen longboards ook hebben verschillende soorten decks. Dit maakt niet uit bij het aanschaffen van grip tape. Door het ruime assortiment is er voor elke type longboard passende grip tape verkrijgbaar. Die-cut griptape is verkrijgbaar in verschillende stijlen, prints en aparte vormen.

Spuiten maar
Naast griptape, kun je ook kiezen voor Grip paint. Dit een griplaag die je op jouw longboard kunt spuiten. Het is transparant en makkelijk te gebruiken. Hiermee kun je jouw deck beschermen, maar toch haar natuurlijke schoonheid behouden. Je spuit de spray op jouw longboard deck en klaar is Kees. Zoals de naam al zegt, zorgt het voor meer grip tijdens het rijden op jouw longboard. Daarnaast helpt de transparante laag ook deels tegen mogelijke waterschade.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Met de voeten bloot

Een alternatief voor Grip paint of griptape is kurk. Rijd je graag op blote voeten? Dan is kurk ideaal voor jou. Het is namelijk niet scherp in tegenstelling tot grip paint of grip tape. Kurk wordt veel gebruikt door rijders die meer controle willen over hun longboard en tegelijkertijd het best presteren zonder schoenen aan. Kurk is een minder ruw materiaal, geeft voldoende grip en is dus perfect voor op jouw deck.