Longboard goedkoopBen je op zoek naar een goedkope Longboard en wil je niet te veel betalen voor dit speelgoed? Dan ben je op deze pagina (Longboard goedkoop) aan het juiste adres, want wij vertellen je er graag alles over! Je kan als je op zoek bent naar een goedkope Longboard bijvoorbeeld een longboard kopen bij de Hema (lees ook: Longboard Hema). Wel heb je dan een erg basic longboard die er een stuk minder cool uit ziet dan de longboards die je bijvoorbeeld online of in een echte Longboard shop kunt kopen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard goedkoop

Waar je het beste je goedkope longboard kunt aanschaffen ligt natuurlijk ook heel erg aan wat jij zelf onder “goedkoop” verstaat. De één vindt 20 euro goedkoop, de ander vindt 100 euro misschien wel goedkoop voor een longboard. Afhankelijk hiervan kun je dus een keuze gaan maken voor een bepaalde longboard. Bij de Hema kost de longboard bijvoorbeeld slechts 35 euro, maar dan heb je wel een beetje een saaie board; zwart met rode wieltjes. Bovendien heeft deze niet echt de vorm van een échte longboard, maar meer een beetje een slap aftreksel daarvan. Bij Bol.com daarentegen heb je wél de echte longboards, die ook leuke patroontjes hebben en bovendien de vorm en het formaat hebben van een echte longboard. Ze zijn bij Bol.com al te koop vanaf zo’n 70 euro!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Als je dus een Longboard goedkoop wilt aanschaffen is Bol.com een prima aanbieder van longboards. Je zult hier ongetwijfeld een goedkope en mooie longboard kunnen vinden. Bovendien is Bol.com een hele fijne webshop als het gaat om retourneren of ruilen als je bijvoorbeeld niet tevreden bent met je aankoop of als deze verkeerd geleverd wordt. Dit zal overigens niet zo snel gebeuren want Bol.com is ook dé nummer een webshop van Nederland (meerdere malen op rij verkozen tot webshop van het jaar). Wij zijn dan ook erg te spreken over de service en bovendien over de prijzen op Bol.com. De longboards die er staan zijn allemaal erg mooi en de prijzen vallen heel erg mee.

Zoals we al eerder zeiden is het sterk afhankelijk per persoon wat er wordt verstaan onder goedkoop. Wel is het zo dat winkels zoals Hema natuurlijk erg in de buurt komen van de laagste prijs. Goedkoper dan 35 euro ga je het niet vinden. Toch moeten we er bij zeggen dat de longboard van Hema niet echt een echt longboard is. Het lijkt er misschien wel op maar de vorm is toch anders.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Als je dus een échte longboard wilt kopen kun je het beste eens op Bol.com kijken of in een winkel op zoek gaan naar de échte longboard. Met een échte longboard hoor je er namelijk veel meer bij dan met zo’n nep-longboard van bijvoorbeeld de Hema. Andere winkels zijn bijvoorbeeld Decathlon. Hier hebben ze wel échte longboards, maar die zijn eigenlijk niet goedkoper dan bij Bol.com. Sterker nog, bij Bol.com zijn ze vaak goedkoper dan bij Decathlon. Bovendien hebben de longboards van Decathlon nogal aparte kleuren en motiefjes, als je het aan ons vraagt. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk. Als jij de longboards van de Decathlon wel mooi vindt moet je die natuurlijk vooral kopen (lees er meer over op de pagina: Longboard Decathlon).

Wat zijn normale prijzen?

Veel mensen die op zoek zijn naar een longboard voor bijvoorbeeld hun kinderen vragen ons: wat is nou eigenlijk een redelijke prijs voor een longboard? Wat is normaal? Het antwoord daarop verschilt natuurlijk heel erg per model en type. Zo is er ook een elektrische longboard van 800 euro, maar de kans dat je die wilt kopen is natuurlijk niet zo groot. De normale longboards zijn er in ieder geval al voor bedragen die variëren van ongeveer 70 tot 200 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Wanneer je dus een longboard goedkoop in huis wilt halen dan is het een goed idee om er ongeveer 70 tot 100 euro aan uit te geven. Je hebt dan een prima longboard en je kind zal er ook zeker blij mee zijn! Probeer wel een beetje een leuk printje of motiefje uit te zoeken. Of je kind er straks bij hoort is namelijk volledig afhankelijk van de kleuren en graphics op zijn of haar longboard. Dat is ook de reden dat wij geen fan zijn van de longboards van bijvoorbeeld Hema en Decathlon; ze zijn net effe anders dan de longboards waar je de meeste mensen op ziet rijden. Dit vinden sommige mensen misschien leuk, maar wij kiezen er meestal toch voor om een beetje met de crowd mee te gaan op dit gebied.

Ook bij Intertoys hebben ze longboards, de zogenaamde Longboard Awaii is hier de bekendste van. Deze kost 60-70 euro net als de meeste goedkope longboards op Bol.com. Lees er meer over op de pagina: Longboard Intertoys.