longboard eindhoven

Longboard Eindhoven; Waar kan je ze in Eindhoven vinden? Hoeveel kosten ze? Vragen die wij op deze pagina beantwoorden. Hierbij kijken we welke winkels de Longboards verkopen en waar ze gunstige prijzen hebben. Daarnaast kijken we ook wat voor mogelijkheden er online zijn. Hierbij focussen wij met name op de online winkel genaamd Bol.com. Hier kan je Longboards vinden voor prijzen vanaf €40,00 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Eindhoven

Eindhoven (Longboard Eindhoven) heeft een winkel met een groot assortiment aan Longboards. Deze winkel heet 100% Skateboardshop en bestaat al sinds 1996. Neem een kijkje op hun website en bezoek hun winkel. Wilt u toch liever online kopen? Dan kunnen wij ons dat voorstellen, dit gaat namelijk makkelijk en snel. Mocht u bij Bol.com bestellen, dan heeft u de Longboard de volgende werkdag al thuis. Zo worden ze afgeleverd bij u thuis of bij een afhaalpunt (Albert Heijn). Laten we een aantal Longboards bespreken die bij Bol.com te koop staan.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

longboard eindhoven

Momenteel wordt de Sportline Urban District Longboard in groene kleur aangeboden voor maar €50,00 euro. Deze Longboard is maar liefst €25,00 euro afgeprijsd. Het deck bestaat uit negen laags maplewood de wieltjes zijn 65mm en de afmetingen van de Longboard zijn 91cmx 23cm x1,2 cm. De bestuurder van dit board mag niet meer wegen dan 100 kilogram. Kopers hebben voornamelijk positieve reacties en beoordelingen gegeven. Interesse? Neem dan een kijkje!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Bescherming voor het lichaam is essentieel. Vallen op asfalt kan vervelend letsel opleveren. Voorkom dit door hoofd, knie, pols en andere bescherming te dragen. Mocht je de Longboard voor race doeleinden gebruiken, dan is het een must om ook ‘slide’ handschoenen aan te schaffen. Deze handschoenen zorgen dat je scherper bochten bij een afdaling kan nemen. Bent u op zoek naar onderdelen van de Longboard zoals een deck, trucks, bushings of iets anders, dan kunt u deze ook op Bol.com makkelijk en snel bestellen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com