[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Longboard Decathlon

Wij vinden de Longboards van Decathlon een beetje raar..

Ben je op zoek naar een longboard van de Decathlon (Longboard Decathlon) of wil je naar de Decathlon-winkel om er een te kopen? In de afbeelding hier rechts zie je een voorbeeld van een longboard dat bij Decathlon wordt verkocht. Wij vinden dit maar niks, de échte longboards zien er veel mooier uit en hebben vaak veel betere kleuren en graphics. Dit is natuurlijk puur onze persoonlijke mening (en die van onze vrienden), dus als jij het wel mooi vindt moet je het vooral kopen, maar in onze ervaring heb je bij Bol.com veel mooiere longboards voor lagere prijzen!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Decathlon

Als je dan toch een Longboard goedkoop wilt aanschaffen, doe het dan liever bij een betrouwbare webshop zoals Bol.com. Wij hebben hier zeer goede ervaringen mee en bovendien zijn de prijzen daar veel lager. Decathlon heeft dus wel longboards maar ze zijn het – vinden wij (!) – allemaal nét niet. En ja, je wil toch liever dat je er écht bij hoort als je zo’n ding koopt. Bovendien zijn de prijzen bij Decathlon niet lager dan bij Bol.com, dus voor de prijs hoef je het niet te laten!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Wil je toch graag een Longboard kopen bij Decathlon? Dan kun je het beste eens op de website van Decathlon kijken. Ze hebben redelijk veel longboard en ook in de winkels zelf zul je er een hele hoop vinden. Wil je weten bij welke winkels ze nog meer longboards verkopen? Kijk dan eens op de pagina Longboard shop. Als je benieuwd bent welke prijzen voor longboards ongeveer normaal of gangbaar zijn; meestal kosten longboards zo’n 70 tot 200 euro. We hebben het dan over longboards van goede kwaliteit en van betrouwbare merken. Natuurlijk kun je ze ook goedkoper en duurder vinden, maar dit zijn de meest gangbare prijzen voor betrouwbare boards.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]