Longboard BrunottiOp zoek naar een longboard van het merk Brunotti (Longboard Brunotti)? Op deze pagina vertellen we je er alles over en zul je er achter komen waarom Brunotti hét merk is als het om longboarden gaat.

Longboard Brunotti

Op deze pagina vertellen we je er dus alles over, zo’n Brunotti longboard. In de afbeelding hier rechts zie je een voorbeeld van een Brunotti longboard. Longboard kopen? Een Longboard Brunotti is zeker geen slecht idee!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Het merk Brunotti
Longboards zijn er in verschillende soorten, maten en van verschillende merken. Door het ruime aanbod is het lastig om te bepalen welk merk geschikt is voor jou. De meeste merken bieden meerdere typen longboards aan, wat het nog lastiger maakt om te kiezen. Welk longboard je koopt, hangt af van verschillende punten. Los van de look van een board zijn er meerdere verschillen tussen de merken. Zoals bij de meeste producten wordt er onderscheidt gemaakt door tussen de producten door ze onder te verdelen in verschillende klassen. Ook bij longboards zijn er bekende en minder bekende merken. Het Nederlands merk Brunotti produceert sportartikelen. Onder de longboarders is dit merk vooral bekend door de unieke longboardlijn die zij hebben ontworpen. Een goed voorbeeld hiervan is de Rider Developed Product-lijn.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Van beginner tot professional
Het assortiment van Brunotti bestaat onder andere uit Drop through en top mount longboards. Een van de voordelen van Brunotti is de prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn niet te duur, maar toch van goede kwaliteit. Dit is ideaal voor de longboarders die wat minder te besteden hebben. Ook degene die kennis wil maken met deze populaire sport en de kunst van longboarden op een kwalitatieve, maar toch ook betaalbare wijze onder de knie willen krijgen. Als je van plan bent om te cruisen over gladde, goed begaanbare wegen ben je met een Brunotti board goed op weg. Voor de boarders met meer tot veel ervaring in de Rider Developed Product-lijn ook interessant.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

De B van Brunotti
Je kunt kiezen voor een Brunotti longboard Bob, een Brunotti longboard Bobo, Brunotti longboard Benno, Brunotti longboard Bobby of een Brunotti longboard Ben. De Brunotti longboard Bob, de Bobo en de Bobby zijn drop through longboards, wat wil zeggen dat het deck laag bij de grond komt. Drop through longboards zijn geschikt om mee te cruisen of om te sliden. Als je op zoek bent naar een pintail longboard van het merk Brunotti, dan is de Brunotti longboard Benno een goede optie. Het is een longboard die veel gebruikt wordt door beginnende longboarders, die gaan voor de discipline cruisen. De Brunotti longboard Ben is een heeft een kicktail deck en is perfect om mee te cruisen. Naast de goede kwaliteit, zijn de longboards van Brunotti verkrijgbaar in verschillende kleuren. Opvallend aan het merk is de spetterende design, de mooie kleurencombinaties en dit allemaal verwerkt in één product voor de artistieke sportieveling.