Longboard Bart SmitOp zoek naar een longboard bij de speelgoedwinkels van Bart Smit (Longboard Bart Smit)? Op deze pagina vertellen we je er alles over; over longboards in het algemeen maar ook over de longboards die je bij de Bart Smit kunt kopen. De afbeelding aan de rechterkant toont in ieder geval de bekendste Bart Smit-longboard. Deze kost ongeveer 70 euro (60.95) en ziet er op zich wel leuk uit. Toch verkiezen wij het grote aanbod van Bol.com boven de longboard van Bart Smit. Op deze pagina zullen we je uitleggen waarom, maar ook extra info geven over de longboard van Bart Smit.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Bart Smit

Deze longboard van Bart Smit is van het merk XQ max. Door de brede wielen is deze zeer stabiel en bovendien kan dit board een gewicht dragen van maar liefst 80 kilogram! Het deck is maar liefst 96 centimeter lang, dus je kunt het met recht een longboard noemen. De breedte is 23 centimeter en de hoogte van het deck (boven de grond) is 10 centimeter. Volgens Bart Smit is deze longboard geschikt voor alle leeftijden. Het board weegt ongeveer 3 kilogram en dat is niet zwaar voor een longboard.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Toch is het aanbod bij Bart Smit zeer beperkt, als je het ons vraagt. Bij Bol.com hebben ze bijvoorbeeld veel meer longboards. Wij kopen onze longboards dan ook altijd bij Bol.com. Deze hebben ook de vetste graphics en het mooie van Bol.com is dat je altijd kunt retourneren als je niet tevreden bent of als je gewoon spijt hebt van je aankoop. De klantenservice is uitermate vriendelijk en bovendien bespaar je jezelf een hoop gedoe door je board gewoon online te bestellen. Wil je toch een longboard kopen bij Bart Smit? Dan kun je via de website van Bart Smit alle vestigingen opzoeken. We raden je wel aan eerst even te bellen om te vragen of ze de longboard nog op voorraad hebben.