longboard antwerpen

Wil je graag Longboards bekijken in Antwerpen (Longboard Antwerpen), of ben je bereid direct iets te kopen via internet? Natuurlijk wil je eerst weten waar je het beste deze boards kan kopen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan waar je het beste Longboards in Antwerpen kan kopen. Hierbij hebben wij geselecteerd tussen winkels waarbij kwaliteit, prijs en garanties een hoge rol speelde. Mocht u online willen kopen, dan adviseren wij Bol.com als online winkel. Hier kan je zelfs prijzen vinden van rond de €40,00 euro. Toch op zoek naar een echte winkel? Lees dan verder.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Antwerpen

Een Longboard in Antwerpen (Longboard Antwerpen) vinden. Dan is het handig om een kijkje te nemen bij all4skate. Daar hebben ze redelijk wat Longboards in de collectie. Deze winkel is op de Hoogstraat nummer 49 te vinden. Wenst u toch makkelijk en snel via internet een Longboard te kopen, dan hebben wij reeds aangegeven dat Bol.com een goede keuze is.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

longboard antwerpen

Of het nou een drop-through, pin tail, drop-down of wat dan ook is, Bol.com heeft het. Met een aantal simpele drukken op een knop heeft u een Longboard besteld en zal die bij u of een afhaalpunt geleverd worden. Misschien is het goed om een van de bestverkochte Longboards te bespreken. Het gaat hier om de Longboard Muertos, rechts op de foto te zien. Deze heeft mooi zwarte en witte kleuren en een uniek printje van een doodshoofd. Deze Longboard is momenteel te koop voor €79,95 euro. De Longboards bestaan uit 9-laags Chinees esdoorn en beschikken over zwarte, sterke grip. De kogellagers zijn ABEC 7-serie’s hierdoor kan je veilig over het wegdek scheuren.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Natuurlijk heb je bij zo’n board de benodigde lichaamsbescherming nodig. Zorg dus dat je bij een dergelijke aankoop ook in bezit komt van helm, pols en kniebescherming. Met name voor beginners is dit relevant aangezien er veel valpartijen tijdens het leerproces voorkomen. Enfin, een Longboard goedkoop kopen van goede kwaliteit is wat u wil, klik daarom op de onderstaande link.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com