Bij het vinden van een ideale Longboard (Longboard Action) die op uw voorkeuren zijn aangepast, moet veel Longboard actiononderzoek gedaan worden. Vraagstukken die aan de pas komen zijn bijvoorbeeld; hoeveel kost een Longboard? Waar kan ik het beste een Longboard kopen? Wat voor soorten zijn er? En ga zo maar verder. Wij van Longboardkopen zijn met name geïnteresseerd in het assortiment van Bol.com. Zo heeft u bij deze online winkel veel keuze tegen scherpe prijzen. Zo vind je de handige penny style skateboards al voor prijzen vanaf €25,00 euro!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Action

Longboard Action is de zoekterm waarop u zoekt. Helaas moeten wij u teleurstellen. Op dit moment verkoopt deze longboard actiongrote keten geen Longboards. Een goed alternatief kan dan Bol.com zijn. Deze hebben veel verschillende soorten Longboards voor weinig geld in de collectie. Daarnaast zijn er ook leuke penny style skateboards te koop voor maar €32,00 euro! Laten we een aantal modellen onder de loep nemen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Een prachtig exemplaar is bijvoorbeeld de Osprey Pin Tail Longboard, rechts op de foto te zien. Momenteel is die sterk afgeprijsd van €119,00 naar slechts €99,00 euro. Deze board heeft mystieke kleurcombinaties, vandaar ook de naam mystic. Deze Longboard heeft brede 75mm wielen met kwalitatief hoogstaande wiellagers. Daarnaast is de longboard 104cm lang en 24cm breed. Ideaal dus voor de beginnende Longboarder. Deze Osprey Pin Tail Longboard ontvangt op Bol.com zeer goede beoordelingen en reacties van klanten die het product al eerder gekocht hebben. We weten niet hoe lang die in de collectie blijft, dus ben er snel bij!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Een ander mooi exemplaar is de Longboard ‘Muertos’. Dit model is onder de
Osprey Pin Tail Longboard te zien en heeft een prachtige zwart/wit kleurcombinaties
met doodshoofd print. Kijk op longboard actionBol.com hoeveel deze Longboard kost en wat de specificaties zijn. Mocht u een van deze (of andere Longboards) aanschaffen, dan wensen wij u veel plezier toe. Longboard Action is dus een prima aankoop!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Action op internet

Een zeer bekende handelaar in longboards is het van origine Italiaanse bedrijf Action, niet te verwarren met de grote discounter in ons land. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je wilt hebben, of Action verkoopt het. Via hun website www.action-now.it kun je sinds 1986 alles bestellen wat met boarden te maken heeft. Complete longboards, maar ook losse onderdelen zoals decks, wieltjes, lagers en trucks. Inclusief de nodige accessoires. De site van deze zeer professionele firma is het bekijken meer dan waard, want je vindt er, zowel voor de beginnende als gevorderde longboarder, alles wat je hartje begeert. Dus neem een kijkje op hun site, als je een longboard of alles wat eraan verwant is, wilt aanschaffen. De Longboard Action is een heel leuk stuk speelgoed!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Discounter Action

De professionele longboardhandelaar uit Italië kun je qua naam verwarren met de discounter in ons eigen land. Nu zou je misschien denken dat je bij deze Action niet terecht kunt voor een longboard, maar niets is minder waar. Action heeft een longboard in het assortiment dat de naam No Fear draagt. Het longboard kost slechts 30 euro en ziet er degelijk uit. Het is lang en breed, zoals het een longboard betaamt en eveneens vrij zwaar, waardoor het ook stabiel is. Uit verschillende tests is gebleken dat het een heel aardig board is om mee te beginnen, zeker als je er nog niet van overtuigd bent dat longboarden écht de sport voor jou is. Mocht je het niks vinden, dan ben je geen bakken met geld kwijt als je dit board hebt aangeschaft. Nadelen zijn wel dat het wat moeilijker is om op dit board rechtdoor te blijven rijden. Het board is niet al te makkelijk te besturen, maar dat kun je deels oplossen door de trucks te vervangen door een soepeler exemplaar. Vind je longboarden erg leuk en bevalt de No Fear je wel? Vervang dan de lagers, deze horen namelijk wat zachter te zijn dan de keiharde exmplaren die er standaard in zitten. Door de vervanging van de lagers door soepelere, kun je makkelijker draaien met je board en gaan je bewegingen vlotter. Zeker voor kinderen is dit board van Action een leuke aanrader.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Hema longboard als alternatief

Behalve bij Action, kun je bij de Hema ook een geweldig leuk longboard kopen. En ook dit is een goed alternatief voor een duur longboard, zeker als je nog echt kennis wilt maken met de sport en niet zeker weet of je ermee door wilt gaan. Ook dit board is door verschillende mensen uitgeprobeerd. Het board kent de volgende eigenschappen: het is 91 cm lang, dat is langer dan een gewoon skateboard, maar behoorlijk korter dan het gemiddelde longboard. De kortere lengte heeft echter geen negatieve invloed op de stabiliteit van het board, daar is niks mis mee. Een bijkomend voordeel van deze kortere lengte is dat het board makkelijk te vervoeren is. Qua uiterlijk ziet het longboard er uit als een skateboard, dit komt hoofdzakelijk door de zwarte bovenkant van griptape. Het deck is gemaakt van gelamineerd hout en de onderzijde is blanco, maar die kun je natuurlijk zelf opleuken met mooie longboard stickers. Het board heeft een pintail-vorm met een puntig uiteinde. Op een gladde ondergrond rolt het board perfect, maar bij alle oneffenheden in de weg werkt minder prettig. Er zitten vrij harde wieltjes onder, waarmee je alle hobbeltjes goed voelt. Dit kun je natuurlijk oplossen door er wat zachtere wieltjes onder te zetten, maar misschien vind je hardere gewoon wel fijn. Ondanks de wat kleinere afmeting van het board, passen je voeten er prima op, zowel in de breedte als in de lengte. Voor de prijs van €35 heb je een leuk longboard om mee te beginnen. Het is een leuke stimulans voor de sport en als je het werkelijk fantastisch vindt om te doen, kun je later natuurlijk altijd nog een duurder en kwalitatief beter board aanschaffen. Maar om te beginnen is er niks mis met het board van de Hema. Zie ook: Longboard Hema.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Andere zaken

Behalve in de reeds genoemde zaken, kun je een eenvoudig longboard vaak ook kopen in de speelgoedwinkel. Deze zijn zeker voor kinderen uitermate geschikt. Ze verkopen vaak ook de nodige accessoires, zoals een helm of beschermers voor knieën en ellebogen. Wil je een professioneler board met toebehoren? Ga dan naar een speciaalzaak voor sportartikelen of surf eens over het internet. Op deze pagina heb je in ieder geval alle informatie gelezen over de Longboard Action.