Veel bezoekers van onze pagina’s over melkopschuimers vragen ons: verkopen ze deze ook bij Lidl? Het antwoord is ja! Lidl verkocht inderdaad een melkopschuimer, namelijk de SILVERCREST Melkopschuimer van 25 euro.

Helaas is dit model nu niet op voorraad in Lidl’s webshop, maar Bol.com heeft nu een aantal goede elektrische melkopschuimers waaronder de bestverkochte Inventum MK350 (€31,90), of Tomado TMF1201S (€27,99). (updated: 22 december 2019).

Check voordat je naar de winkel rent wel even of ze deze ook in jouw Lidl verkopen. Sommige producten worden niet in alle Lidl-vestigingen verkocht of zelfs alléén in de webshop verkocht.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Lidl melkopschuimer: de SILVERCREST

Silvercrest melkopschuimerWe hebben voor jou de SILVERCREST melkopschuimer getest. Dit is de enige melkopschuimer die bij Lidl verkocht wordt, en kost ongeveer 25 euro. Wat ons meteen opviel was dat de melkopschuimer erg goed en mooi is afgewerkt met roestvrijstaal (RVS). Je kunt 300 ml melk opwarmen in dit apparaatje, en 150 ml opschuimen. In het laatste geval minder omdat de melk dan omhoog schuimt, en er dus veel ruimte moet overblijven.

Jammer is dat de Silvercrest in veel tests niet wordt meegenomen. De consumentenbond of besteproduct.nl hebben het apparaat bijvoorbeeld niet getest, terwijl het wel één van de meest verkochte melkopschuimers is.

Wij zijn tot nu toe in ieder geval zeer tevreden over onze Silvercrest-melkopschuimer. Wil je toch in een iets hoger segment zoeken naar een melkopschuimer, dan raden we je aan om eens naar het apparaat van (Philips) Senseo of Nespresso te kijken. Dit zijn iets meer “high end”-melkopschuimers.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Review

In de onderstaande tabel kun je onze scores vinden voor ieder aspect van deze melkopschuimer. Het design is erg mooi, want het apparaat is grotendeels gemaakt van roestvrijstaal. Het melkschuim is erg lekker en vanwege de smaak vinden we daarom ook dat de prijs/kwaliteit-verhouding van deze melkopschuimer dik in orde is. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de onderstaande tabel.