Op zoek naar een powerbank van de Lidl? Er zijn verschillende powerbanks te koop bij de Lidl en in de webshop van Lidl. In de webshop hebben wij er vier voor je kunnen vinden.

Silvercrest powerbank Lidl

Het gaat hier om twee powerbanks van Silvercrest met een capaciteit van 10.000 mAh, één powerbank van Silvercrest met 3.000 mAh én een 2.600 mAh powerbank (ook van Silvercrest). Silvercrest is het huismerk van de Lidl, zo is bijvoorbeeld ook de Lidl melkopschuimer van dit merk.

Welke Lidl powerbanks zijn er?

Silvercrest 10000 mAhOp de foto zie je de roze uitvoering van de SILVERCREST® Powerbank van 10.000 mAh. Deze kost €19,99 en is op dit moment tijdelijk afgeprijsd naar €14,99. Naast roze is deze powerbank in twee andere kleuren beschikbaar: antraciet en goud.

Er zitten twee aansluitingen op de powerbank; één voor Micro-USB en één voor Lightning. Daardoor kunnen zowel iPhones als Android-telefoons opgeladen worden met deze powerbank. En ook voor tablets geldt: zowel iPads als non Apple-producten. De capaciteit van 10.000 mAh betekent dat deze powerbank je smartphone tot wel vier keer volledig kan opladen. Je kunt bovendien drie apparaten tegelijk opladen. Deze powerbank heeft daarnaast vier indicatielampjes waarmee je kunt zien hoeveel energie de powerbank zelf nog heeft. Super handig! Je kunt de powerbank gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Je kunt deze powerbank bestellen via de Lidl webshop óf checken of deze te koop is bij jouw plaatselijke Lidl-vestiging.

SILVERCREST® Powerbank 10.000 mAh

Silvercrest 10000Naast de zojuist beschreven powerbank is er nóg een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh bij de Lidl te koop. Het gaat wederom om een powerbank van Silvercrest.

Ook deze powerbank kost €19,99. Wij vinden deze echter iets mooier dan de eerder beschreven powerbank. Deze heeft echter géén ingebouwde aansluitingen voor iPhones of Anroid-telefoons. Je zult dus je eigen kabeltjes moeten meenemen want deze powerbank heeft alléén twee USB-poorten. Je kunt daarmee twee apparaten tegelijkertijd opladen. Deze powerbank heeft een display met daarop de accustatus én een handige LED-zaklamp ingebouwd.

Je kunt ook deze powerbank bestellen via de webshop van Lidl.

3.000 mAh (€4,99)

3.000 mAh powerbank van LidlEr is ook een powerbank met een (veel) lagere capaciteit: 3.000 mAh. Deze kost ook maar €4,99 en is voor sommige mensen dus een prima optie.

Deze powerbank scoort vooral bij kinderen heel goed omdat er verschillende printjes beschikbaar zijn (zie foto). Je kunt er wel maar één apparaat tegelijk mee opladen. Vier LED-lampjes op de powerbank geven aan hoe vol de accu nog is (25, 50, 75 of 100 procent).

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

2.600 mAh (€4,99)

2600 mAh powerbankDe laatste powerbank is tevens ook de powerbank met de laagste capaciteit. Qua design vinden wij deze powerbank echter de absolute winnaar! De vijf kleuren waarin deze powerbank beschikbaar is zijn groen, roze, zwart, zilver en blauw. Hij is erg compact en dat maakt deze powerbank ideaal voor onderweg. Helaas kun je maar één apparaat tegelijk opladen en moet je je eigen kabels gebruiken (de powerbank heeft alleen een USB-poort).

Andere powerbanks

De hierboven beschreven powerbanks zijn de vier modellen die Lidl op dit moment in het assortiment heeft. Dit assortiment verandert echter nog wel eens. Houd de Lidl-website daarom in de gaten voor updates! Zo weten wij dat er ook een Silvercrest-powerbank is met een zonnepaneel ingebouwd. Deze kunnen wij nu niet vinden op de website, maar dit kan zomaar weer veranderen!

Hoe is de kwaliteit van Lidl powerbanks?

Net als andere producten van Lidl moet je je niet laten misleiden door de lage prijs: de kwaliteit is absoluut goed. Natuurlijk, een A-merk is vaak van betere kwaliteit, maar een 10.000 mAh-powerbank voor €14,99 vind je ook niet overal. Wij zien dan ook geen reden om de Lidl-powerbanks niet te kopen.