Lattemento Melkopschuimer LA515De Lattemento melkopschuimer LA515 kost maar €39,95 en is daarmee een van de goedkope melkopschuimers. De Nespresso of Senseo melkopschuimers kosten namelijk zo’n 70 tot 80 euro. Dankzij de prijs is het apparaat van Lattemento erg populair.

De Lattemento is erg eenvoudig in gebruik. Je vult het apparaat met melk, sluit het deksel en drukt op de knop. Even later heb je heerlijk geschuimd melk. Deze wordt zo’n 62 tot 68 graden waardoor de koffie dus heerlijk blijft smaken. Voor het opschuimen kun je er maximaal 200 ml melk in doen en voor het verwarmen zo’n 300 ml.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Lattemento melkopschuimer

Ook leuk: er zit een cacaostrooier bij entwee gratis lepels en glazen. Ook zitten er “sjablonen” bij waarmee je de melk in een leuk vormpje op je koffie kunt gieten. Een vergelijkbaar model is de LM 145. In het onderstaande filmpje zie je hoe makkelijk een melkopschuimer van Lattemento werkt:

De melk ziet er zelfs in het filmpje al heerlijk uit. Moet je je eens voorstellen hoe goed dit smaakt in je kop koffie. Heerlijk! De liefhebbers van macchiato’s en cappuccino’s zullen maar al te graag bij je op visite komen dankzij jouw nieuwe aanwinst. Je kunt nu koffie zetten alsof je in een professionele koffietent bent. Je bezoek zal versteld staan en je bewonderen om je koffie-kunsten.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Design

Heb je een design-keuken? Natuurlijk is de Lattemento melkopschuimer dan niet de mooiste melkopschuimer die er is. Je kunt in een design-keuken beter kiezen voor een mooier alternatief zoals een Nespresso of Krups melkopschuimer. Je betaalt dan echter wel een stuk meer omdat die er zo goed uit zien. Deze keuze kun je zelf het beste maken.