Krups melkopschuimer XL2000De Krups melkopschuimer (XL2000) is een zeer goede melkopschuimer. Hij kost €83,99 bij Bol.com en is daarmee wel één van de duurdere modellen. Toch is dit bedrag het dubbel en dwars waard. Er zit een gepatenteerd “Milk Frothing Control”-systeem in. Deze zorgt voor perfect melkschuim en heeft drie standen: cappuccino, latte macchiato en warme melk.

Je kunt de Krups net als bij de apparaten van Senseo en Nespresso makkelijk schoonmaken omdat het afneembare opschuim-gedeelte gewoon in de vaatwasser kan.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Krups melkopschuimer: de XL2000

De buitenkant van de Krups XL2000 is volledig gemaakt van roestvrij staal (RVS). Hierdoor is het een prachtig gezicht in iedere keuken. Ook zit er in de binnenzijde een anti-kleefsysteem. Zo blijft er geen melk kleven en zal het niet aankoeken. Het opschuimstuk kun je uitnemen en dan makkelijk in de vaatwasser doen. Er gaat zo’n 300ml in de Krups XL2000 en heeft bedieningsknoppen met LED-verlichting. Wanneer je het apparaat niet gebruikt zal deze zich automatisch uitschakelen.

Op  Coolblue heeft de XL2000 een gemiddelde rating van 9,3 door alle kopers. Het is dan ook – ondanks de prijs – één van de populairste melkopschuimers in alle Nederlandse webshops. Ook bij de Blokker kun je deze melkopschuimer kopen. Hier is ‘ie wel iets duurder dan bij de meeste webshops. Wij raden je dan ook aan om het apparaat gewoon online te bestellen bijvoorbeeld bij Bol.com. Via één van de rode knoppen op deze pagina kom je op het melkschuimer-overzicht van Bol.com. Hier kun je alle modellen met elkaar vergelijken en zo een weloverwogen keuze maken.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Ook op dit apparaat krijg je twee jaar garantie en bovendien kan het makkelijk schoongemaakt worden doordat het grootste gedeelte gewoon in de vaatwasser mag. Wij geven dit apparaat dan ook een hele dikke rating. Uit onze test is dit namelijk veruit de beste melkopschuimer.