KPOP Quiz BoekBen je op zoek naar een KPOP Quiz boek/book? Uitgeverij Createspace Independent Publishing Platform heeft het boek van Fandom Media over de ultieme KPOP Quiz uitgebracht. Lees en bekijk op deze pagina dit ultieme KPOP Quiz boek met meer dan 150 vragen over jouw favoriete KPOP idolen.

KPOP is een verkorting van Korean pop, ook wel Hangul. Het is een muziek genre dat zijn oorsprong vindt in Zuid-Korea en zich karakteriseert door middel van audiovisuele elementen. Het is een samensmelting van Westerse muziekstijlen zoals Westerse pop, rock, klassiek, country, dance, folk, R&B, Hip Hop muziek en nog veel meer. Een van de eerste KPOP groepen zijn SEO Taiji en Boys welke in 1992 officieel gevormd waren. Het moderne KPOP ontstond door de boyband genaamd H.O.T. in 1996 en kreeg later met bands als TVXQ en BoA zelfs internationale doorbraak in Japan.

Bekijk het KPOP Quiz Boek! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

KPOP Quiz Boek

KPOP is een subcultuur en wordt tegenwoordig overal ter wereld beluisterd. KPOP liefhebbers sparen merchandise artikelen en spelen KPOP quiz spelletjes in gezelschap. Bekijk het onderstaande filmpje en krijg alvast een impressie hoe zo’n quiz gaat.

Deze Youtube KPOP Quiz filmpjes zijn leuk. Daarnaast heb je ook het KPOP Quiz boek/book welke steeds meer gekocht wordt. Krijg A,B,C,D vragen of beantwoord een vraag met ‘juist’ of ‘onjuist’. Enkele vragen die je in dit boek kan verwachten zijn:

  • Wie is de Maknae van Super Junior?
  • Het nummer 10 van de 10 was door welke zanger(es) gezongen?
  • Juist of onjuist:Kwam deze band in een TV reclame met Big Bang na hun officiële debuut?
  • Juist of onjuist: BTS betekent letterlijk ‘Bulletproof soldiers’.

Na alle vragen wordt je in een categorie gezet. Bij 250 punten of lager word je als nOOb gekwalificeerd. Tussen 251 en 450 punten ben je een Fna jongen/meisje, tussen 451 en 650 een fan club moderator, tussen 651 en 995 een STAN, tussen 996 en 1215 een Sasaeng fan en vanaf 1216 punten ben je een DAEBAK. Kortom, het idee is duidelijk en absoluut leuk wanneer je veel verstand hebt van KPOP idolen of kennis wilt opdoen. Neem een kijkje op Bol.com en bestel het KPOP boek voor slechts 8,99.