iPhone SE waterproof

iPhone SE waterproof? Niet zonder hoesje..

Is de iPhone SE waterproof (waterdicht), dat willen steeds meer mensen van ons weten. Helaas is de iPhone SE niet waterdicht, net als alle andere iPhones (tot nu toe). Er zijn wel geruchten dat de iPhone 7 misschien waterdicht zal zijn. Dit is echter nog verre van zeker. Je kunt je iPhone SE wel (al dan niet tijdelijk) waterdicht maken door een speciaal waterproof hoesje te kopen voor je iPhone SE. Deze zijn er in veel verschillende soorten, waarover je meer kunt lezen op de pagina iPhone SE hoesjes. In de afbeelding hier rechts zie je een van de wat duurdere hoesjes waarmee je je iPhone SE (of 5/5S) 100 procent waterdicht maakt. Dit werkt heel erg goed, maar kost wel meteen ongeveer 90 euro. Er zijn ook goedkopere alternatieven.

iPhone SE waterproof maken

Zoals hierboven vermeld is het waterdicht maken mogelijk met een volledig waterdicht hoesje (case) zoals je in de afbeelding hebt kunnen zien. Dit is de meest veilige oplossing, maar ook één van de duurste. Een goedkoper alternatief is een soort waterdicht zakje met een goede sluiting. Een voordeel is niet alleen dat het veel goedkoper is maar ook dat je er alle telefoons in kunt stoppen en niet alleen de iPhone SE. Het is dus zeer future-proof.

Het goedkope alternatief

Het goedkopere alternatief

Dit alternatief hebben wij zelf ook vaak getest en het werkt eigenlijk perfect! Je kunt je telefoon in ieder zonder zorgen meenemen als je gaat varen, surfen of bijvoorbeeld kajakken. Ideaal dus. Natuurlijk is het met zo’n hoesje wel lastiger om bijvoorbeeld onder water foto’s te maken of filmpjes op te nemen. Als je dat van plan bent kun je beter een speciaal hoesje kopen dat hier wel geschikt voor is. Je kunt via onderstaande link alle hoesjes bekijken bij Bol.com:

[Hoesjes]

Een waterdichte iPhone

Wil je tóch een waterdichte iPhone kopen? Dan is de nieuwste iPhone van Apple wellicht een optie. De iPhone 7 is de eerste iPhone die volledig waterdicht is. Deze is ook gewoon te koop bij Bol.com. Als je echt met je iPhone onder de douche wilt dan is de iPhone 7 waarschijnlijk de beste keuze. De iPhone SE kan overigens wel gewoon tegen wat druppels.