iPhone SE vs iPhone 5

De iPhone 5

Op deze pagina lees je alles over de verschillen tussen de iPhone SE en de iPhone 5 (iPhone SE vs iPhone 5). Verder naar beneden op deze pagina vind je een tabel met een vergelijking van alle features tussen de iPhone SE en 5S.

In de onderstaande tabel vind je alle verschillen tussen de iPhone SE en de iPhone 5. De prijzen van de iPhone 5 zijn bij ons niet (meer) bekend omdat deze telefoon nauwelijks nog verkocht wordt. Wellicht dat je hem tweedehands nog ergens kunt vinden.

[table id=9 /]

iPhone SE vs iPhone 5

Zoals je in de vergelijking goed kunt zien, legt de iPhone 5 het op alle vlakken af tegenover de veel betere iPhone SE. Logisch ook, want de iPhone 5 is al wat ouder en de SE is eigenlijk gewoon een iPhone 6S in het jasje van de iPhone 5.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Toch hebben veel mensen nog altijd een iPhone 5 of een iPhone 5S. Dit komt voornamelijk doordat er na de 5S geen telefoon meer was met het 4 inch-formaat. De iPhone 6 en 6 Plus waren namelijk een stuk groter. Gelukkig is Apple de klanten die toch liever 4 inch wilden tegemoet gekomen door met de iPhone SE te komen. Dit is namelijk een telefoon op het vertrouwde formaat, maar dan met bijna alle specificaties van het allernieuwste model (iPhone 6S).

Al met al kun je dus zeggen dat je inmiddels, anno 2016, beter geen iPhone 5 meer kunt kopen. De iPhone SE is een veel beter alternatief, of desnoods een iPhone 5S. Toch is het beter om een SE te kopen, zeker als je het geld kunt missen. Het is een geweldige telefoon met alle nieuwste features zoals 4K video en meer! Wij zijn absoluut lyrisch over de SE en gebruiken hem dagelijks met veel plezier. Als je meer wilt weten over de iPhone SE dan kun je een kijkje nemen op onze andere pagina’s, zoals de iPhone SE specificaties.

Hoe veel kost de iPhone 5?

De prijs van de iPhone 5 is helaas niet beschikbaar. Dit model iPhone wordt bij de meeste winkels niet meer verkocht. Wel kun je nog altijd de iPhone 5S kopen. Deze kost meestal zo’n 300 euro.

iPhone 5 prijs Media Markt

Bij de Media Markt kost de iPhone 5S zo’n 303 euro. Deze prijs kan echter nogal verschillen. Dit komt doordat Media Markt haar prijzen elke dag verandert op basis van de prijzen bij concurrenten. Meer over de Media Markt lees je hier: iPhone SE Media Markt.