iPhone SE specificatiesDe iPhone SE is de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. Het instapmodel met 16GB kost in de VS maar 399 dollar (in Nederland 489 euro) en de 64GB-variant kost 499 dollar (in Nederland 589 euro). Veel mensen vragen zich dan ook terecht af wat de iPhone SE specificaties zijn. Op deze pagina vertellen we je daar alles over!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE specificaties / specs

De iPhone SE specificaties (specs) doen bijna niet onder voor de specificaties van de iPhone 6S, zoals je ook kunt lezen op de pagina iPhone SE vs iPhone 6S. De iPhone SE heeft een kleiner scherm en de selfie-camera is iets minder. Voor de rest zijn er nauwelijks verschillen tussen de iPhone 6S en de iPhone SE. Sommige reviewers zeggen zelfs dat de iPhone SE iets sneller is doordat de processor minder pixels hoeft aan te sturen. In de onderstaande tabel vind je alle informatie over de iPhone SE specs:

[table id=8 /]

Zoals je ziet is het een geweldige deal. Zeker als je het apparaat vergelijkt met bijvoorbeeld de iPhone 6 of iPhone 5S:

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Je kunt dus gerust concluderen dat de iPhone SE een zeer goede aankoop is. Het is namelijk zo dat de iPhone SE maar liefst 300 euro goedkoper is dan de iPhone 6S, terwijl hij dus qua specs nauwelijks voor dit model onder doet. Daarom is het ook onze eerste keuze op het gebied van iPhones. Zeker ook omdat het formaat eigenlijk veel prettiger is dan dat van de 6S, maar dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur.

Sowieso hebben iPhones altijd onze voorkeur gehad, ook ten opzichte van Android-modellen. Natuurlijk, Android-telefoons zijn vaak goedkoper, maar dit heeft ook een reden. De kwaliteit van het Android-besturingssysteem is ronduit slecht en bovendien is het zeer onveilig vergeleken met Apple-producten. Zo kun je op Android-telefoons vaak niet de laatste versie van Android installeren, wat de nodige security risico’s met zich mee brengt.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com