iPhone SE Space GrayOp deze pagina lees je alles over de iPhone SE in Apple’s bekende kleur Space Gray / Spacegrijs (iPhone SE Space Gray). Deze kleur is één van de meest bekende iPhone SE kleuren, omdat deze ook al bij de iPhone 5 en 6 beschikbaar was. Naast de kleur Space Gray heb je ook nog de kleuren Silver, Gold en Rose Gold. Die laatste twee zijn relatief nieuw en werden pas beschikbaar vanaf de iPhone 6S. Met Space Gray kies je qua kleur voor een echte klassieker die al jaren beschikbaar is voor Apple’s iPhones. Een hele mooie kleur die er zeer stijlvol uit ziet. Je kunt de iPhone SE kopen bij veel verschillende (web)winkels zoals Bol.com.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Space Gray

De iPhone SE Space Gray kost 489 euro (16GB) of 589 voor wat meer geheugen (64GB). Wij raden je aan om toch voor die laatste kiezen. Het is waar, 100 euro klinkt misschien als veel geld, maar als je een apparaat twee of drie jaar gebruikt dan is het verschil niet zo groot. Een iPhone gaat makkelijk twee tot drie jaar mee, dus daar hoef je je zeker geen zorgen over te maken!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Het fijne van wonen in Europa is dat je naast het jaar garantie dat je van Apple krijgt ook nog eens een jaar extra garantie krijgt omdat dat in de EU verplicht is. Dit geldt overigens wel alleen voor consumenten, zakelijke kopers hebben deze “extra bescherming” niet. Daar tegenover staat dat zakelijke kopers het wel van de belasting kunnen aftrekken. Zonder BTW kost het 16GB model slechts 404 euro en het 64GB model nog maar 486 euro. Dat is niet veel geld voor een Apple-apparaat dat makkelijk twee tot drie jaar mee gaat! Met dit soort prijzen is het apparaat dan ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de iPhone 6S en zelfs de iPhone 6. Voor Apple-begrippen is het echt een koopje!