iPhone SE simlockvrijWil je een iPhone SE simlockvrij kopen? Op deze pagina lees je er alles over! iPhone SE kopen? Als je een los toestel (simlockvrij) wilt aanschaffen of bestellen kun je dat het beste doen bij Bol.com of bij Apple zelf. Hier zijn de prijzen het laagst van Nederland. Mocht je een iPhone SE goedkoop willen kopen dan kun je het beste naar de VS gaan of aan iemand vragen er een uit de VS mee te nemen.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE simlockvrij

In de VS werd de iPhone SE aangekondigd in twee prijzen: 399 dollar voor 16GB en 499 dollar voor 64GB. In Nederland liggen deze prijzen helaas een stukje hoger: 489 euro en 589 euro. Daarom is het aanschaffen in de VS het voordeligst. Maar niet iedereen gaat vaak (of überhaupt) naar de VS of Amerika. Hoewel de SE in Nederland duurder is, is ‘ie nog altijd 300 euro goedkoper dan de iPhone 6S, en dat terwijl de SE niet heel erg veel onder doet voor zijn “grotere broertje”. Voor meer informatie daarover kun je eens een kijkje nemen op de pagina iPhone SE vs iPhone 6S.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Wanneer je de iPhone SE los aanschaft dan is het toestel altijd Simlockvrij. Wanneer je een abonnement afsluit met een iPhone SE kan dit anders zijn, of is het apparaat bijvoorbeeld pas simlockvrij aan het einde van je contractperiode. Dit verschilt per provider, dus informeer daar even naar wanneer je een abonnement wilt gaan afsluiten. Wij vinden zelf dat de telefoon goedkoop genoeg is om hem gewoon los aan te schaffen, waardoor je dus een simlockvrij toestel hebt. Dit is handig als je een SIM only wilt afsluiten, waarmee je per maand heel veel geld bespaart op je abonnement ten opzichte van een abonnement mét telefoon. Wel handig is om je iPhone SE dan goed te laten verzekeren zodat je verzekerd bent als je hem laat vallen of als ‘ie gestolen wordt.