iPhone SE SilverOp deze pagina lees je alles over de iPhone SE Silver kleur. Dit is één van de meest populaire iPhone-kleuren die Apple heeft gemaakt. De kleur Silver was er ook al toen de iPhone 6 en 6 Plus werden gelanceerd. Daarvoor had je vaak zwart, Space Gray en wit. De iPhone SE is ook verkrijgbaar in de kleuren Space Gray, Gold en Rose Gold. Die laatste twee zijn redelijk uniek omdat ze pas gelanceerd werden bij de iPhone 6S, niet veel mensen hebben dus een Gold of Rose Gold iPhone. Dit zal natuurlijk gaan veranderen, want veel nieuwe iPhone-bezitters zullen deze kleuren wel kiezen.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Silver

De Silver iPhone SE ziet er ongeveer uit zoals de witte iPhone 5S er ook uit ziet. De kleur is misschien van naam veranderd, maar verder zijn de twee telefoons bijna identiek. Het verschil tussen de 5S en de SE zit hem in de specificaties. De iPhone SE is qua features en specs namelijk vrijwel gelijk aan de iPhone 6S (die 300-400 euro duurder is). Het formaat is gelijk aan dat van de iPhone 5 en 5S, omdat veel mensen graag een iPhone in dat formaat wilden hebben en daarom de iPhone 6(S) niet kochten. Apple is die klanten nu dus tegemoet gekomen met een zeer betaalbare telefoon in het kleinere formaat die qua specificaties totaal niet onder doet voor het vlaggenschip-model; de iPhone 6S.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Als je eenmaal een kleur hebt gekozen voor je iPhone SE, hoef je alleen nog te kiezen tussen 16 en 64 GB geheugen. Wij raden iedereen aan om toch voor de 64GB te gaan, aangezien 16GB in de praktijk te weinig kan zijn. Zeker als je je bedenkt wat voor hoge resolutie foto’s en video’s (4K!) de iPhone SE kan schieten is het handiger om 64GB geheugen te hebben. Ook heeft de iPhone altijd wat vrije ruimte nodig om een update te installeren, dus het is gewoon handiger om hier wat meer geheugen te hebben.