iPhone SE Rose GoldDe iPhone SE is onder andere beschikbaar in de kleur Rose Gold, ook wel rosé goud genoemd. Op deze pagina lees je alles over de iPhone SE Rose Gold (rosé goud). Deze kleur is vooral bij vrouwen en meisjes zeer populair. Ondanks de roze kleur ziet de telefoon er niet kinderachtig uit en is het nog altijd een zeer smooth en stijlvol apparaat. Zoals we natuurlijk ook al jaren van Apple gewend zijn! Ook de MacBook is in deze kleur te krijgen, dus als je die hebt dan is dit een hele mooie bijpassende telefoon. Een prachtige combinatie die jaren meegaat! Ook dat is typisch Apple; het is allemaal iets duurder, maar het gaat wel vele malen langer mee!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Rose Gold

De iPhone SE Rose Gold is te koop in twee uitvoeringen: 16 en 64 GB. Die van 16 GB kost 489 euro en die van 64 GB is 100 euro duurder: 589 euro. Voor zakelijke kopers is de BTW natuurlijk aftrekbaar en is het apparaat wat goedkoper. voor consumenten is de garantie niet één jaar (standaard Apple-garantie) maar twee jaar, dankzij de Europese regels voor consumenten.

Rosé goud is natuurlijk niet een kleur die voor iedereen is weggelegd. Houd hier dus wel rekening mee wanneer je de telefoon koopt en vooral wanneer je ‘m cadeau doet. Mannen of jongens zullen er niet altijd vrolijk van worden als hun telefoon “roze” is. Het ziet er weliswaar heel mooi uit, maar toch vooral vrouwen zullen deze telefoon mooi vinden. Een veiligere optie is één van de andere iPhone SE kleuren. Er zijn drie andere kleuren: iPhone SE Space Gray, iPhone SE Silver en iPhone SE Gold. Doordat er maar liefst vier kleuren zijn zit er voor iedereen wel wat tussen!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Let op:
De prijzen die hierboven genoemd worden zijn gebaseerd op het aanschaffen van een los toestel. Bij een abonnement is de iPhone SE vaak “gratis”. Zie ook: iPhone SE abonnementen.