iPhone SE RAM geheugen

(Via Forbes.com)

Hoe veel RAM-geheugen (werkgeheugen) heeft de iPhone SE (iPhone SE RAM geheugen)? Het antwoord op deze vraag is dat de iPhone SE 2GB RAM heeft. In vergelijking met de iPhone 5S is dit een verdubbeling, die had namelijk 1GB RAM-geheugen. De iPhone 6S heeft ook 2GB RAM. Wederom een bevestiging dat de iPhone SE nauwelijks onder doet voor de iPhone 6S. Zie ook de pagina iPhone SE vs iPhone 6s.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE RAM geheugen

Het feit dat de iPhone SE maar liefst twee Gigabyte RAM-geheugen heeft laat weer eens zien dat dit absoluut geen B-telefoon is. De SE is 300 euro goedkoper dan de iPhone 6S, maar is eigenlijk bijna hetzelfde qua specificaties (zie ook: iPhone SE specs). Het enige dat de iPhone SE niet heeft is een groot scherm, en ook de selfie-camera is iets minder goed dan die van de 6S. Daarnaast heeft de iPhone 6S de nieuwe feature “3D Touch”. Voor de rest zijn de twee telefoons precies hetzelfde qua specificaties.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Maakt de 2GB RAM nou wel echt verschil ten opzichte van de iPhone 5S (die 1GB RAM-geheugen heeft)? In de onderstaande video van 9to5mac kun je duidelijk zien dat het wel degelijk een (enorm) verschil maakt.

Een leuke vergelijking waarin je direct kunt zien dat de iPhone SE vele malen sneller is dan de iPhone 5S. Voor meer informatie over de verschillen tussen de SE en de 5S kun je eens kijken op de pagina iPhone SE vs iPhone 5S.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Dankzij de snelle A9-processor en het 2 Gigabyte RAM-geheugen kun je dus gerust stellen dat de iPhone SE één van de snelste iPhones ooit is. Je kunt hierdoor optimaal genieten van iOS 9.3, hét beste mobiele OS dat er is! Apple heeft met de iPhone SE écht een geweldige telefoon neergezet die misschien wel té goed concurreert met de 6S. Wij hebben hem in ieder geval direct gekocht en zijn er zeer tevreden over!