iPhone SE prijsDe iPhone SE is de goedkoopste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Daarom vragen veel mensen ons wat de iPhone SE prijs is. Dit ligt er natuurlijk een beetje aan waar je hem koopt en hoe veel GB geheugen je wilt hebben, maar op deze pagina lees je er alles over!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE prijs

De iPhone SE werd door Apple aangekondigd als de goedkoopste iPhone ooit. De prijs was ook erg laag, namelijk slechts 399 dollar voor het instapmodel (met 16 GB). Omgerekend zou dit slechts €360 zijn in euro’s! Maar helaas kost de iPhone SE in Nederland en België wel iets meer dan 360 euro. Het instapmodel is te koop vanaf 489 euro en de versie met meer geheugen (64GB) kost 589 euro. Je kunt de telefoon direct bij Apple kopen maar ook bijvoorbeeld bij Bol.com, MediaMarkt en/of CoolBlue.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Het gaat hier overigens over prijzen voor mensen die een iPhone SE los kopen. Voor de prijzen bij abonnementen bekijk je de pagina iPhone SE abonnementen. Uiteraard betaal je dan meestal niets voor de telefoon zelf maar alleen een maandelijks bedrag. Wij zelf kiezen er echter altijd voor om dit soort telefoons los aan te schaffen en een SIM Only abonnement af te sluiten. Zo betaal je per maand een stuk minder en is de telefoon direct jouw eigendom.

iPhone SE prijs verwachting

De verwachting is dat de prijs van de iPhone SE voorlopig nog wel even hetzelfde blijft. Wat wel zo is, is dat de iPhone 5S enorm is afgeprijsd sinds de bekendmaking van de iPhone SE. Deze is nu nóg goedkoper geworden en (we spreken uit ervaring) dit is zeker nog altijd een prima telefoon! De 5S wordt door Apple zelf misschien niet meer verkocht, maar veel winkels hebben nog altijd voorraad die ze kwijt willen. De prijzen zijn sterk omlaag gegaan omdat anders iedereen voor de iPhone SE zou kiezen. Wij verwachten dus zeker dat de iPhone SE voorlopig nog dezelfde prijs zal hebben. Mocht je een iPhone 5S willen kopen dan is dat natuurlijk zeker een optie gezien de lagere prijzen.