Op zoek naar een iPhone en wil je misschien de iPhone SE kopen? Woon je in Nederland? Dan ben je dus op zoek naar een iPhone SE Nederland. Op deze pagina vertellen we je daar alles over! De iPhone SE kost in Nederland 489 euro (16GB) of 589 euro (64GB). Wij geven zelf altijd de voorkeur aan Bol.com, maar ook bij andere grote webshops en winkels hebben ze de iPhone SE.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Nederland

iPhone SE Nederland

De vier kleuren van de iPhone SE.

In Nederland is de iPhone SE op veel verschillende plekken te koop. De meest voor de hand liggende plek om ‘m te kopen is misschien wel Apple zelf. Loop de Apple Store in en je loopt 10 minuten later naar buiten met je nieuwe iPhone! Mocht er in jouw stad echter geen Apple Store zijn en je wilt toch graag naar een winkel, dan kun je naar de MediaMarkt of vrijwel iedere telefoonzaak. Het probleem is echter wel dat ze je daar vaak ook een abonnement proberen aan te smeren of verkopen. Dit is leuk als je daar naar op zoek bent, maar als je liever een losse telefoon wilt kopen dan is Bol.com een prettige webshop. De prijzen zijn goed, de klantenservice is vriendelijk en bovendien heb je de telefoon meestal de volgende dag al in huis!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Zoals je in de foto hierboven hebt kunnen zien is de iPhone SE in vier kleuren beschikbaar: Space Grey, Gold, Silver en Rose Gold. De kleuren Gold en Rose Gold zijn de meest bijzondere kleuren omdat deze er bijvoorbeeld nog niet waren bij de iPhone 5(S). De kleuren Silver en Space Gray lijken wel heel erg op de bestaande kleuren die je ook bij veel andere iPhones terugziet. Sommige mensen vinden dit aangenaam, anderen willen liever een unieke kleur en kiezen voor Gold of Rose Gold.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Bij Bol.com hebben ze overigens alle kleuren van de iPhone SE, dus dat is erg aangenaam. Ook hebben ze zowel het 16GB model als het 64GB model. Je hebt dus alle keuze, en ze hebben ook de andere iPhones zoals de 6S en de 6S Plus.