iPhone SE los toestel kopeniPhone SE los toestel kopen? Op deze pagina lees je alles over het kopen van een los iPhone SE-toestel. Met “los kopen” bedoelen we dat je het toestel (simlockvrij) koopt zonder hierbij een abonnement af te sluiten. Je betaalt dan vaak een groot bedrag in één keer, maar vervolgens zit je nergens aan vast. Dit is een verademing vergeleken bij de vele abonnementen waar je meteen één of (meestal) twee jaar aan vast.

iPhone SE los toestel kopen

De iPhone SE zal vanaf 29 maart (2016) los te reserveren zijn bij de Nederlandse Apple Store. Echter, je zult hem waarschijnlijk binnenkort ook kunnen gaan kopen bij Bol.com, Mediamarkt en CoolBlue. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit waar je hem gaat kopen. De waarschijnlijke prijzen (in Nederland) zullen als volgt zijn:

  • 16GB: €489,-
  • 64GB: €589,-

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Het los kopen van de iPhone SE is voor veel mensen een aantrekkelijke optie. De iPhone SE is namelijk de goedkoopste iPhone ooit en daarmee verlaagt Apple de drempel voor het los aanschaffen van een iPhone. Ideaal voor die mensen die liever niet een of twee jaar aan een duur abonnement vast zitten, maar toch dagelijks willen genieten van een superieur product dat de goede naam van Apple zeker hoog houdt.

Wat is de iPhone SE?

De iPhone SE is een iPhone die door Apple in maart 2016 is aangekondigd en vanaf eind maart ook in de VS te koop zal zijn. De iPhone SE heeft hetzelfde formaat als de iPhone 5 en 5S (een 4-inch scherm, diagonaal gemeten). Apple wilde een nieuwe telefoon maken in 4-inch formaat omdat veel klanten Apple hierom vroegen; ze vinden het formaat van de iPhone 5(S) fijner dan het formaat van de iPhone 6(S) maar wilden wél de nieuwste snufjes op hun telefoon hebben.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

De iPhone SE is hier ruimschoots in geslaagd. De processor is net zo snel als die van de iPhone 6S en de camera heeft net als de 6S maar liefst 12 megapixels. De iPhone SE is echter wel een stuk goedkoper (300 euro) dan de iPhone 6S. Mede hierdoor zal de iPhone SE een zeer populaire iPhone worden.

De iPhone SE kun je los kopen, maar je kunt ook de iPhone SE abonnementen bekijken. Veel mensen vinden een abonnement fijn omdat ze dan niet in één keer veel geld hoeven te betalen. Andere mensen vinden het los kopen fijner omdat de maandlasten dan lager zijn dan wanneer ze een abonnement afsluiten. Daarnaast willen ze liever niet een of twee jaar ergens aan vast zitten, wat bij een abonnement wel het geval is.

Verzekering afsluiten?

Een belangrijke overweging bij het aanschaffen van een iPhone SE is of je je telefoon wilt laten verzekeren. De iPhone SE zal uit zichzelf niet zo snel kapot gaan (de iPhone staat bekend als een zeer betrouwbaar product, en Apple als zeer betrouwbare fabrikant). Toch wil je misschien verzekerd zijn als je een telefoon van bijna 500 of 600 euro los koopt. Stel je voor dat je hem een keer per ongeluk in het toilet laat vallen of dat er door regen waterschade optreedt. Bij een goede verzekering krijg je dan gewoon een nieuw toestel.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Kies je ervoor om géén verzekering af te sluiten, dan heb je nog altijd één jaar garantie van Apple. Maar onder deze garantie vallen alleen mankementen aan de telefoon zelf. Als je zelf schade veroorzaakt of je telefoon wordt gestolen heb je aan deze garantie helemaal niets. Overweeg dus zeker om een goede verzekering af te sluiten bij het iPhone SE los toestel kopen!

iPhone SE kopen los

Het is niet noodzakelijk om een nieuw abonnement af te sluiten of over te stappen naar een andere telecom provider als je de nieuwe iPhone SE wil kopen. Je kunt de allernieuwste iPhone SE los kopen, simcard vrij en op deze manier je abonnement zonder enige moeite behouden.

iPhone SE los kopen zonder abonnement
Zowel online aanbieders als verschillende live winkels verkopen losse mobiele telefoons die simcard vrij zijn. De iPhone SE is daardoor op uiteenlopende plaatsen te koop waarbij je de mogelijkheid hebt om een 16GB model te kopen of het iets duurdere 64GB type. De adviesprijzen van beide toestellen liggen op € 489 en € 589. Je kunt de iPhone SE gewoon bij je favoriete winkel aanschaffen zonder dat je daarvoor verplicht naar de Apple Store moet. Grote elektronica en telecom winkels hebben de toestellen op voorraad in verschillende kleuren zodat je altijd met het gewenste toestel de winkel uit wandelt.

Uiteraard is het handig dat de iPhone SE los te koop is en sim lock vrij wordt verkocht. Zo kun je je bestaande abonnement handhaven en hoef je niet tussentijds je abonnement aan te passen of te onderbreken. Dit voorkomt extra kosten en je kunt toch gebruik maken van het allernieuwste Apple toestel.

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone ooit

Apple is niet direct bekend om de lage tarieven en betaalbare telefoontoestellen. Met de ontwikkeling en komst van de iPhone SE heeft Apple een toestel op de markt gebracht dat voor een grote doelgroep toegankelijk is. De iPhone SE is te koop bij alle grote elektronica-zaken en online bij uiteenlopende aanbieders. Prijzen liggen gelijk en het enige waar je op kunt besparen is tijdens het online winkelen op de eventuele verzend- en transportkosten.

Bij het aanschaffen van een los iPhone SE toestel heb je net als op de andere Apple-producten standaard één jaar garantie. Echter door de Europese wetgeving waarin consumenten goed beschermd worden is de standaard garantie vaak langer. De winkel waar je je nieuwe product aankoopt vertelt je alles over de garantievoorwaarde die voor je nieuwe iPhone SE van toepassing is.

De nieuwe iPhone SE snel in huis

Uiteraard zit er een verschil in het kopen van je nieuwe telefoon in de winkel ‘op de hoek van de straat’ of online. De meeste webshops beloven dat je de aankoop de volgende dag in huis hebt,

terwijl je de gewone winkel uitwandeld met de nieuwe iPhone SE in je hand. In de gewone winkel weet je direct of je favoriete kleur in voorraad is, terwijl je dit in de webshop nog maar af moet wachten. Levertijden verschillen online per aanbieder. Het kopen van een losse iPhone SE is in ieder geval kinderspel waarbij er weinig verschil zit in een webshop of een live winkel. Uiteraard kun je in een winkel eenvoudig nog wat informatie vragen aan een verkoopmedewerker en kun je het toestel in je hand vasthouden om een afweging te kunnen maken.

Ga gezellig op stap naar de winkel of bezoek je favoriete webshop en schaf jezelf een losse iPhone SE aan zonder dat je daarvoor een verplicht abonnement dient aan te schaffen.