iPhone SE levertijdiPhone SE kopen? Veel mensen vragen zich af hoe lang het duurt voordat ze de iPhone SE in huis hebben als ze hem willen bestellen. De iPhone SE levertijd verschilt per webshop, maar bij de meeste webshops is het inmiddels als volgt: voor XX uur bestelt, de volgende dag al in huis! Bij Bol.com geldt dit in ieder geval wel. Hier is de iPhone SE ook dezelfde prijs als bij Apple (489 euro voor 16GB, 589 euro voor 64GB).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE levertijd

Bij Apple zelf geldt meestal ook dat je het apparaat snel in huis hebt. Als je de iPhone SE in het weekend gaat bestellen zul je hem dus op dinsdag in huis hebben. Bij Bol.com geldt: op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Op zaterdag en zondag geldt dat je de iPhone de daaropvolgende dinsdag in huis zult hebben (of soms op maandag, als je geluk hebt). Bij andere webshops is de levertijd vaak langer. Bij MediaMarkt kun je het apparaat ook online bestellen, maar natuurlijk ook in de winkel kopen, al weet je dan nooit 100% zeker dat hij nog op voorraad is.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Bol.com vinden wij in ieder geval de beste webshop van Nederland. Er wordt bijna nooit van de levertijd afgeweken en daarnaast is de klantenservice altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast hanteert Bol.com dezelfde prijzen als Apple, dus je betaalt niet te veel voor je losse toestel. Als je een iPhone SE abonnement wilt hebben dan is de telefoon vaak gratis, maar in de praktijk betaal je over de periode van 1 of 2 jaar uiteindelijk meer voor je toestel dan wanneer je deze los zou kopen (met bijv. een SIM only abonnement). Het ligt er allemaal dus maar net aan of je in één keer die paar honderd euro kan neertellen. Als je daar genoeg cash voor hebt is het natuurlijk wel het voordeligste. Voor anderen die iets minder geld op hun rekening hebben staan kan een abonnement weer handiger zijn omdat ze de grote uitgave dan over één of twee jaar kunnen “uitsmeren”.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com