De iPhone SE is in vier kleuren te koop: Gold, Silver, Space Gray en Rose Gold. Via de onderstaande links kun je meer te weten komen over deze kleuren.

iPhone SE kleuren

Van links naar rechts: Silver, Space Gray, Gold, Rose Gold

iPhone SE kleuren

Zoals je hierboven kunt zien is de iPhone SE te koop in vier kleuren. Het zijn dezelfde vier kleuren waarin ook de iPhone 6S te koop is. De iPhone 6 daarentegen is alleen in de kleuren Silver en Space Gray te koop. De iPhone 5 was vroeger wel in deze kleuren te koop en voor de liefhebbers is het dan ook zeer goed nieuws dat de iPhone SE ook te koop is in de speciale kleuren Rose Gold en Gold.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Behalve een kleur zul je ook nog moeten kiezen tussen 16 en 64 Gigabyte geheugen. Wij raden je zeker aan om voor 64 te kiezen, aangezien je met 16 echt niet uit de voeten kunt. Dat is jammer, want de iPhone SE is niet uit te breiden met een SD-kaart. Dit kan overigens bij andere iPhones ook niet en Apple heeft hiervoor als reden dat het gewoonweg niet veilig is. Een SD-kaart kan malware bevatten en dan krijg je Android- en Samsung-praktijken die je op de iPhone nou juist niet hebt. Laten we dat dus zo houden ;-).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

De iPhone SE werd in 2016 aangekondigd en is de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. In de VS is hij al voor 399 dollar te koop en in Nederland en België voor 489 euro. Dit zijn prijzen van een los toestel (lees ook: iPhone SE los kopen). De specificaties en features van de iPhone SE zijn nagenoeg gelijk aan die van de iPhone 6S, maar het prijsverschil is enorm. Het formaat is wel een stuk kleiner dan de iPhone 6(S), namelijk gelijk aan de iPhone 5(S). Meer hierover lees je op de pagina Vergelijking iPhone 6(S) en iPhone SE.