iPhone SE hoesjes

Een van de vele iPhone SE hoesjes

Ben je op zoek naar een of meerdere iPhone SE hoesjes? Op deze pagina vertellen we je daar alles over. Er zijn veel verschillende hoesjes beschikbaar voor de iPhone SE en het is misschien wel een goed idee om je daar in te verdiepen voordat je een hoesje koopt. Een hoesje biedt bescherming tegen krassen en het laten vallen van je iPhone SE. Daarnaast zijn er ook hoesjes die je iPhone SE waterdicht maken en hoesjes waarin je ook pasjes kunt doen (een portemonnee en hoesje voor je telefoon in één).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE hoesjes

Er zijn veel verschillende webshops waar hoesjes verkocht worden voor de iPhone SE. De bekendste is Bol.com. Doordat de afmetingen van de iPhone SE nagenoeg gelijk zijn aan die van de iPhone 5(S) zijn veel bestaande hoesjes ook gewoon geschikt. Via de onderstaande knop kun je zien welke hoesjes er allemaal geschikt zijn voor je iPhone SE.

[Hoesjes]

Je zult er hier ook achter komen dat er heel veel verschillende soorten zijn. Sommige hoesjes zie je bijna niet (doorzichtige siliconen-hoesjes), en andere zijn een stuk harder of zelfs een soort portemonnee-achtige hoesjes waarin je ook je bankpassen kwijt kunt.

Soorten hoesjes voor de iPhone SE

We vertellen je nu iets over de verschillende hoesjes die er beschikbaar zijn. Er zijn er namelijk meer dan vijfduizend dus je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt!

iPhone SE Bumper

iPhone SE bumper

iPhone SE met een doorzichtige bumper

De “Bumper” is waarschijnlijk een van de meest bekende accessoires voor iedere iPhone. Dit is een beschermend hoesje dat alleen om de zijkant (en boven- en onderkant) van je telefoon zit. De voor- en achterkant zijn dus onbedekt, maar wel beschermd bij valpartijen doordat de bumper een beetje uitsteekt. De bumpers zijn ook één van de goedkoopste soorten hoesjes en bijna iedereen heeft er wel een. Je hebt ze zowel in kleur als doorzichtig (zie ook de foto) en daarom is er voor iedereen wel iets.

[Hoesjes]

iPhone SE Book case

iPhone SE bookcase

Een bookcase met een iPhone 5

De ‘Book case’ is een (meestal van leer) hoesje dat als een soort boek kan worden opengeklapt, vandaar ook de naam. In zo’n case kun je meestal ook (bank)pasjes kwijt waardoor het een soort portemonnee en iPhone-hoesje in één is. Erg handig want je iPhone is op deze manier maximaal beschermd én je hoeft geen portemonnee meer mee te nemen. Een nadeel is dan weer dat als je het ding kwijt raakt, dat je dan ook meteen alles kwijt bent.

[Hoesjes]

iPhone SE waterdicht hoesje

iPhone SE waterdichtEr zijn ook veel hoesjes die je iPhone (SE) waterdicht maken. Dit varieert van simpele zakjes waar je je telefoon in kunt doen tot volledige cases die waterdicht zijn (zoals in de afbeelding hier rechts). Lees ook: iPhone SE waterproof.

Van zichzelf is de iPhone SE niet waterdicht. Als het een beetje regent kun je hem nog wel prima gebruiken maar er moet geen water in de openingen komen. Met zo’n speciaal hoesje kun je er voor zorgen dat je iPhone (tijdelijk) wel waterdicht is. Dit is handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent of als je gaat kayakken of een andere watersport gaat beoefenen.

[Hoesjes]

Meer hoesjes voor je iPhone

Naast de hierboven genoemde soorten iPhone SE hoesjes zijn er nog veel andere soorten. Het beste kun je dit zelf ontdekken door via één van de knoppen hierboven naar het overzicht te gaan van Bol.com. Hier vind je alle soorten hoesjes per iPhone en per soort. Als je toevallig ooit een iPhone 5 of iPhone 5s hebt gehad kun je ook eens proberen of het hoesje daarvan om je iPhone SE past. Dit zou namelijk goed kunnen doordat deze bijna precies dezelfde vorm heeft. Het formaat is in ieder geval precies hetzelfde.

iPhone SE cases

iPhone SE cases

Een van de vele iPhone SE cases

Apple heeft met de iPhone SE zijn krachtigste variant, de iPhone 6S, als het ware herverpakt in een iPhone 5S lichaam. De piepkleine nieuwe, krachtige iPhone is echter een stuk goedkoper en makkelijker te hanteren dan zijn grotere broers. Uitgevoerd in een combinatie van glas en metaal is het verstandig om voor je iPhone SE een of meerdere iPhone SE cases aan te schaffen. Bij het kleinere beeldscherm heb je ook met een iPhone SE kans op krassen of beschadigen aan het toestel die je door middel van een beschermhoes eenvoudig kunt voorkomen.

[Hoesjes]

Ben je gebruiker van een iPhone 5S dan kun je dezelfde telefoonhoesjes gebruiken voor je nieuwe iPhone SE. Deze passen perfect en de kans dat je toestel beschadigd is gelijk een stuk kleiner. Apple zou echter Apple niet zijn als er met de release van het nieuwe toestel ook niet een aantal aantrekkelijke iPhone SE cases op de markt geïntroduceerd worden:

  • Booktypes & Flipcases
  • Bumpers
  • Extreme hoesjes
  • Hardcase hoes
  • Insteekhoes
  • Portemonnee hoes
  • TPU & Siliconen hoezen

[Hoesjes]

Welke vorm van beschermende hoes je ook kiest voor je iPhone SE, je draagt je telefoon op veilige wijze bij je. Een val kan je telefoon niet alleen aan de buitenzijde beschadigen ook intern kan de boel behoorlijk door de war geschud worden. De aanschaf van een telefoonhoes is niet alleen beter voor de levensduur van je toestel, het is bovendien een gewilde en vaak trendsettend gadget.

Kwaliteit, service en overige kenmerken

Als je gaat shoppen om een leuke cover voor je iPhone SE te scoren dan zul je zien dat er grote verschillen in kwaliteit en prijs kunnen zitten bij de verschillende aanbieders onderling. Afhankelijk van de reden waarom je voor een bepaalde hoes kiest wil je graag dat deze ook enige tijd meegaat zonder dat je een week later weer een nieuwe uit ‘moet’ zoeken. Goedkoop is niet altijd duurkoop maar er zit zeker wel een verschil in de kwaliteit van hoezen die op de markt verkrijgbaar zijn.

[Hoesjes]

Waar zijn de cases verkrijgbaar?

Even zoeken op internet levert je een groot aantal verkooppunten van iPhone SE beschermingshoezen op. De prijzen variëren van laag tot behoorlijk duur en alles wat daar tussen zit. Voor ieder moment en iedere aparte of bijzondere gelegenheid is er een bijpassende hoes voor je telefoon te koop. Bij een zakelijke bespreking kies je misschien voor een smaakvol booktype terwijl je voor een avond stappen of een uitje met vrienden eerder zou gaan voor een hardcase of insteekhoes. Wil je nieuwe iPhone SE beschermhoes online bestellen maak dan een vergelijking van de eventuele verzend- en/of transactiekosten die bij de prijs opgeteld worden. Het is een kleine moeite die je soms best wat Euro’s helpt besparen.

[Hoesjes]

Daarnaast zijn er uiteraard ook nog steeds voldoende live winkels waar je naar binnen kunt lopen en het assortiment beschikbare telefoon cases aan kunt raken en kunt bekijken. Je weet dan gelijk dat het prijskaartje geen verborgen kosten bevat en ruilen heeft vaak een minder lage drempel dan wanneer je een online bestelling per post terug zou willen sturen.