iPhone SE GoldOp deze pagina lees je alles over de iPhone SE in de gouden kleur (iPhone SE Gold) die door Apple “Gold” wordt genoemd. Deze kleur is ook beschikbaar bij de iPhone 6S. Dat was de eerste telefoon waar deze kleur (samen met Rose Gold) beschikbaar werd. De eerste iPhone 6 had namelijk alleen Silver en Space Gray beschikbaar. De iPhone SE is dus in vier kleuren beschikbaar. Je kunt ze allemaal bekijken op de pagina: iPhone SE kleuren. Naast een kleur moet je nog kiezen uit het geheugen: 16 of 64 GB. Wij raden iedereen altijd aan om voor 64 GB te kiezen omdat 16 GB simpelweg niet voldoende is.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Gold

De gouden kleur is zeer populair omdat je deze kleur niet heel vaak ziet bij iPhones. Dat komt dan weer vooral doordat veel mensen nog een iPhone 5S of iPhone 6 hebben en die waren destijds niet in deze kleur te koop. Met de gouden iPhone heb je dus zeker een uniek stukje Apple-technologie in je handen. Het ziet er natuurlijk ook erg smooth uit, zoals we van Apple gewend zijn. Zeker als je een MacBook in dezelfde kleur hebt is dit natuurlijk een geweldige combinatie.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

De iPhone SE kost slechts 489 euro (16GB) of 589 euro (64GB) en is daarmee de goedkoopste iPhone die Apple ooit op de markt heeft gebracht. Meer over de prijs lees je op de pagina iPhone SE prijs. Het gaat dan om prijzen voor een los toestel. Wanneer je een abonnement afsluit kost de telefoon meestal niets (zie ook: iPhone SE abonnementen). Wij raden je wel aan om voor 64GB te kiezen. In de praktijk zul je ontdekken dat 16GB toch vaak nét te weinig is, zeker omdat de iPhone SE 4K video kan opnemen en de bestanden daardoor erg snel groot worden. Met 64 GB weet je zeker dat je veilig zit en dat je altijd genoeg vrije ruimte op je telefoon zult hebben.