iPhone SE goedkoopWaar is de iPhone SE goedkoop te verkrijgen? Op deze pagina vertellen we je alles over de iPhone SE en de verschillende prijzen. De iPhone SE-prijzen werden in de VS als volgt aangekondigd: het model met 16GB kost 399 dollar en het model met 64GB kost 499 dollar. In Nederland zijn de prijzen helaas wat hoger: respectievelijk 489 euro en 589 euro voor de twee modellen. Een iPhone SE kopen doe je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk, dus op deze pagina vertellen we je hoe je dat doet!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE goedkoop

De goedkoopste manier om een iPhone SE te kopen is door deze in de VS aan te schaffen. Hier kost ‘ie namelijk maar 399 dollar (omgerekend ca. 360 euro) of 499 dollar (omgerekend ca. 451 euro). Dit is stukken goedkoper dan in Nederland (489 en 589 euro), maar dan moet je wel toevallig in de VS zijn of iemand kennen die daar is en tijd heeft om langs de Apple Store te gaan. Ook is het belangrijk om even te checken of dit van de douane en/of Belastingdienst wel toegestaan is. Waarschijnlijk vinden ze het geen probleem, maar voor de zekerheid zou je het apparaat misschien beter ter plekke al kunnen uitpakken. Een ander nadeel is dat je een Amerikaanse oplader zult krijgen i.p.v. de Europese. Die zul je er dan los bij moeten kopen. Tenzij je er natuurlijk al een hebt liggen van een vorige iPhone (of iPad).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Je kunt ook in Nederland wachten tot er een keer een iPhone SE aanbieding of korting is, maar dit gebeurt niet vaak omdat Apple de prijzen vaststelt en niet de verkoper. De grootste kans op een leuke aanbieding heb je bij het afsluiten van een abonnement, maar veel mensen willen de iPhone SE liever als los toestel kopen (omdat ‘ie relatief goedkoop is). Een goedkope iPhone SE is dus zeker niet makkelijk te vinden, maar als je toevallig in Amerika bent moet je het zeker daar aanschaffen!