iPhone SE FeaturesVeel mensen vragen zich af wat er allemaal in de iPhone SE zit. Dit is natuurlijk iets dat je wilt weten voordat je overgaat tot iPhone SE kopen. Daarom deze handige pagina over alle iPhone SE features. Via de onderstaande links lees je alles over bepaalde features, en of die überhaupt in de iPhone SE zitten.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Features

Via de links hierboven lees je alles over de verschillende features van de iPhone SE. Deze telefoon is de goedkoopste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft, maar bevat tóch de geweldige features die ook in de duurste iPhone zitten; de iPhone 6s. De reden dat deze iPhone zo goedkoop is heeft alles te maken met het formaat; net als de iPhone 5(s) heeft de iPhone SE een scherm-diagonaal van 4 inch. Dit terwijl de iPhone 6 veel groter is. Zie ook de pagina: Vergelijking, waar je alles ziet over de verschillen tussen de verschillende iPhones van Apple.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Zo zul je er via de bovenstaande pagina’s bijvoorbeeld ook achter komen dat de iPhone SE geen 3D Touch heeft. Dit is een feature die wel in de iPhone 6s en 6s Plus zit. Met 3D Touch kun je door middel van een drukgevoelig scherm bepaalde handelingen van apps sneller uitvoeren. Wij hebben dit zelf ook op onze iPhone 6s maar gebruiken het eigenlijk nauwelijks. Toch vinden veel mensen dit erg handig. Wij zelf gebruiken het niet, en onze volgende telefoon wordt dan ook zeker een iPhone SE; een geweldige telefoon met alle goede features van de 6s, maar een veel lagere prijs dan de duurste iPhone.

Ook vinden wij het formaat van 4 inch veel prettiger dan dat van de iPhone 6(s), waardoor voor ons de keuze erg makkelijk gemaakt is.