iPhone SE BluetoothDe iPhone SE is uiteraard uitgerust met Bluetooth, zoals alle iPhones. De Bluetooth-versie is 4.2 (net als de iPhone 6 en 6S). De iPhone SE Bluetooth is daardoor erg snel en je maakt gemakkelijk verbinding met accessoires zoals koptelefoons en (Bluetooth-)autoradio’s. Andere iPhone SE features zijn het opnemen van 4K video, Touch ID en meer! De iPhone SE is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (zie ook: iPhone SE kleuren) en is beschikbaar vanaf 489 euro.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE Bluetooth

De iPhone SE heeft dus Bluetooth 4.2, de nieuwste Bluetooth-versie. In juni 2016 werd Bluetooth 5 aangekondigd. De verwachting is dan ook dat deze versie ook in toekomstige iPhones zal zitten. Bluetooth 5 zal vier keer zo’n groot bereik hebben ten opzichte van 4.2 en daarnaast dubbel zo snel zijn. Erg veelbelovend dus, maar voorlopig is 4.2 natuurlijk een prima Bluetooth omdat het gewoon de laatste versie is. Als je de iPhone SE koopt heb je dus de ‘latest of the greatest’ als het om Bluetooth-technologie gaat.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Bluetooth is vooral handig als je je iPhone draadloos aan andere apparaten wilt koppelen. Dit kunnen accessoires zijn zoals Bluetooth-speakers, -autoradio’s en/of -koptelefoons. Daarnaast kun je met Bluetooth ook je iPhone gebruiken om op je computer het internet op te kunnen gaan. Dit is handig als je ergens zit waar geen Wi-Fi is. Je kunt dan op je MacBook of laptop verbinding maken via het 4G-netwerk (of 3G) van je iPhone. Ideaal! Wij gebruiken Bluetooth op onze iPhones zelf voortdurend omdat wij een draadloze koptelefoon hebben waarmee we dan muziek kunnen luisteren in hele hoge kwaliteit. Deze koptelefoons zijn net als de iPhone SE gewoon te koop bij Bol.com. Daarnaast hebben we ook een autoradio die Bluetooth ondersteunt, waardoor we dus handsfree kunnen bellen in de auto en natuurlijk muziek kunnen afspelen als we in de auto zitten. Dit is echt ideaal. Als je een auto hebt met Apple’s CarPlay dan is het natuurlijk helemaal een feest.