iPhone SE BelgiëWil je een iPhone SE kopen in België (iPhone SE België)? Op deze pagina vertellen we je daar alles over! Er zijn veel verschillende (web)winkels waar de iPhone SE verkocht wordt, maar sommigen zijn duurder dan andere. Wij vertellen je hier meteen waar je ‘m het beste kunt kopen en waarom!

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE België

De makkelijkste en meest voor de hand liggende manier om in België een iPhone SE aan te schaffen is waarschijnlijk om naar een Apple winkel te gaan. Bij deze echt Apple Stores hebben ze het apparaat voor 489 euro (16GB) en 589 euro (64GB). Wel is het zo dat de Apple Store niet voor iedereen in de buurt is van zijn woning. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de MediaMarkt. Bovendien is de telefoon bij MediaMarkt soms iets duurder dan bij Apple zelf. Wij geven daarom de voorkeur aan Bol.com, waar ze dezelfde prijzen hanteren als Apple zelf. Ook de garantie is bij Bol.com gelijk aan die van Apple zelf, alles is dus goed geregeld! Alle iPhone SE kleuren zijn er beschikbaar en zowel het 16 als 64 GB model is er te koop.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt, terwijl de specificaties (iPhone SE specificaties) bijna 100% gelijk zijn aan die van de iPhone 6S. Lees ook eens onze vergelijking: iPhone SE vs iPhone 6S. Je zult dan zien dat vrijwel alles gelijk is, behalve de selfie-camera en het feit dat er nog geen iPhone SE 3D touch is. Andere zaken zoals het iPhone SE RAM geheugen zijn wel gelijk aan die van de iPhone 6S. Ideaal! Zeker als je bedenkt dat het prijsverschil met de 6S toch al snel 300 euro bedraagt is dit een hele goeie deal van Apple. Daarnaast komen ze hiermee tegemoet aan de mensen die het formaat van de iPhone 6(S) te groot vinden, en liever een moderne telefoon hebben die net zo groot is als de iPhone 5(S).