iPhone SE battery lifeVeel mensen vragen zich af hoe lang de batterij van de iPhone SE mee gaat (iPhone SE battery life). Op deze pagina vertellen we je er alles over. Zo gaat de batterij aanzienlijk langer mee dan die van de iPhone 5S, maar wel weer wat korter dan de iPhone 6S Plus.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE battery life

Het is logisch dat de batterij van de iPhone 6(S) Plus het langste mee gaat, want deze telefoon is stukken groter dan de iPhone SE. Hier zit daarom een grotere accu in die langer mee gaat. De batterijduur van de iPhone SE die Apple opgeeft is als volgt:

Gesprekstijd: 14 uur via 3G
Internetgebruik: 12 uur vi 3G – 13 uur via 4G LTE, 13 uur via Wi-Fi
Video afspelen: Tot 13 uur
Audio afspelen: Tot 50 uur
Stand-by-tijd: Tot 10 dagen

De iPhone SE beschikt over een ingebouwde lithium-ionbatterij. Je kunt hem opladen via USB of via de lichtnetadapter (ook meegeleverd).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Je zult je nu afvragen hoe deze accuduur zich verhoudt tot andere iPhones. Daarvoor kun je het beste even op één van onze andere pagina’s kijken, waar we alle andere iPhones met de iPhone SE vergelijken:

De iPhone SE is eigenlijk gewoon een iPhone 6S in de behuizing van de iPhone 5(S). Bijna alle features zijn gelijkwaardig aan die van de iPhone 6S en sowieso beter dan die van de iPhone 6. Alleen de batterij gaat wat minder lang mee dan de 6(S) Plus, want die telefoon is groter en heeft dus een veel grotere accu. Dat is eigenlijk ook vrij logisch, want een grotere accu gaat natuurlijk langer mee dan een kleinere accu.. Je weet nu dus eigenlijk alles over de iPhone SE battery life.