iPhone SE aanbieding

De iPhone SE (v.l.n.r.: Silver, Space Gray, Gold, Rose Gold)

Ben je op zoek naar een leuke iPhone SE aanbieding? Op deze pagina vertellen we je graag meer over de verschillende kortingen die je zou kunnen vinden. De iPhone SE is – ook zonder korting of aanbieding – de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. In Nederland is ‘ie al vanaf 489 (los) te kopen.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE aanbieding / korting

De iPhone SE is meestal niet verkrijgbaar als aanbieding wanneer je een los toestel wilt kopen. Echter, bij een iPhone SE abonnement is dit vaak anders. Daarnaast verschilt het ook heel erg of je het instapmodel (16GB) of de duurdere 64GB-versie wilt hebben. Ook kan het soms voorkomen dat de prijzen per kleur verschillen (zie ook: iPhone SE kleuren).

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Ook al is er niet vaak een korting of aanbieding te vinden voor het losse toestel, de iPhone SE is de goedkoopste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft, en het los kopen ervan heeft veel voordelen. Zo zit je niet aan een veel te duur abonnement vast en hoef je bijvoorbeeld alleen maar een SIM only-abonnement te nemen wanneer je het toestel los koopt. Dit heeft dus vele voordelen. Bij een abonnement heb je echter weer het voordeel dat je niet de hele telefoon in één keer hoeft te betalen. Als je niet veel geld om handen hebt kan een abonnement dus beter zijn. Heb je genoeg geld op je rekening is het vaak goedkoper om het toestel los te kopen en vervolgens een SIM-only te nemen.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Andere iPhone-modellen, zoals de iPhone 5S, zijn overigens vaak wél met korting te verkrijgen. Dit komt doordat verkopers van hun voorraad af willen. De iPhone 5S is namelijk relatief verouderd en daardoor opeens een stuk goedkoper sinds de iPhone SE beschikbaar is. Als je wilt weten wat de verschillen tussen de SE en de 5S zijn, verwijzen we je graag door naar de pagina iPhone SE vs iPhone 5S.