iPhone SE 64GBDe iPhone SE is in twee varianten beschikbaar: 16GB en 64GB (iPhone SE 64GB). Die laatste raden wij altijd aan, omdat 16GB in de praktijk toch iets te weinig kan zijn. Je kunt de 64GB iPhone SE bekijken door via onderstaande knop naar de productpagina te gaan op Bol.com en vervolgens op 64GB te klikken. Deze versie kost 589 euro (los), de 16GB-versie kost 489 euro. Het verschil is dus 100 euro.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE 64GB

Voor slechts 100 euro extra heb je dus de versie van de iPhone SE met 64 Gigabyte. De 16 GB versie heeft in de praktijk toch vaak te weinig geheugen. Dit komt doordat de foto’s en voornamelijk video’s die je kunt opnemen heel veel ruimte innemen. Dit komt doordat de iPhone SE 4K video schiet en daarnaast ook foto’s maakt in zeer hoge resolutie.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Wij raden je dan ook zeker aan om voor het model met 64 Gigabyte te kiezen. Het kost eenmalig iets meer geld, maar als je ooit een nieuwe telefoon gaat kopen zul je deze ook veel makkelijker kunnen doorverkopen, want niemand wil eigenlijk nog een telefoon met slechts 16GB geheugen. Het is ons dan ook een raadsel waarom Apple deze überhaupt nog maakt, maar dit zal te maken hebben met het feit dat ze dan een goedkopere vanaf-prijs kunnen noemen.

Voor sommige mensen zal 16GB misschien wél genoeg zijn. Dit zullen vooral zakelijke gebruikers zijn die bijna geen foto’s of video’s maken met hun iPhone SE. Ze gebruiken het apparaat alleen om te bellen, SMS’en en WhatsAppen. En daarnaast misschien nog voor navigatie in de auto. Als je je iPhone SE alleen voor dit soort doeleinden gaat gebruiken dan is 16Gb misschien nog wel genoeg. Toch raden wij je aan om voor de veilige optie te kiezen met een 64 GB-versie. De keuze is echter aan jou! Bij Bol.com hebben ze beide versies voor je klaar liggen:

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com