iPhone SE 3D Touch

Apple heeft de goedkoopste iPhone ooit geïntroduceerd, maar heeft de smartphone überhaupt een 3D Touch. Op deze pagina onthullen we het antwoord en beantwoorden we meerdere vragen omtrent de rede waarom Apple gekozen heeft om de functie achterwegen te laten. De prijzen van de iPhone SE 3D Touch 16GB is te verkrijgen voor €489,- en de 64GB voor €589,-.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

iPhone SE 3D Touch

De nieuwe iPhone SE heeft helaas niet de iPhone SE 3D Touch als functie. Aan de andere kant is het ook een voordeel aangezien hierdoor de prijs vele malen lager is dan zijn voorgangers. De iPhone is hierdoor veel aantrekkelijker voor een doelgroep die minder geld kan spenderen aan een smartphone. Of de echte die-hard iPhone liefhebbers hier vrede mee nemen is natuurlijk maar de vraag.

Gebruikers hebben ook niet per se een 3D touch nodig om effectief iOs te navigeren op een 4-inch apparaat. De smartphones van Apple zijn ook gebruiksvriendelijker zonder te 3D touch. Bij de modellen die een groter scherm hebben heeft Apple met name via de nieuwe software de voordelen weten de compenseren. Bijvoorbeeld, dubbel klikken op de home knop om de content naar beneden te laten zakken voor eenvoudigere toegang tot informatie.

Bekijk de iPhone SE! (vanaf €379,00)

Bekijk op Bol.com

Het is niet specifiek ontworpen om een bijdrage te leveren voor interactie bij grotere schermen, de 3D Touch geeft toegang aan gebruikers om afbeeldingen, hyperlinks, en de kalender te weergeven zonder apart de applicatie te openen waardoor veel knoppen niet meer aangeklikt hoeven te worden. Het is discutabel of een dergelijk systeem nuttig is voor de iPhone SE, met name, aangezien veel consumenten lang hebben gewacht voor de nieuwe 4-inch iPhone aangezien ze de ergonomics van een kleiner scherm prefereren.

Kijk verder op de andere pagina’s voor meer informatie omtrent de iPhone SE. Deze website probeert namelijk in alle informatie te voorzien. Kijk ook eens op Bol.com, hier kunt u namelijk veel aantrekkelijke aanbiedingen vinden omtrent de iPhone.

[kopen]