Inventum heeft verschillende modellen melkopschuimers gemaakt. In de Nederlandse webshops worden er vier stuks verkocht: de Inventum MK350, MK351, MK650 en de MK460. De prijzen variëren van €35,99 tot  €50. De beste beoordeling gaat naar de Inventum melkopschuimer van het type MK350. Deze kost €35,99 en is daarmee ook meteen het goedkoopste model van alle Inventum melkopschuimers.

De adviesprijs van dit apparaat is overigens €44,99, maar op Bol.com is ‘ie maar €35,99. Je bespaart dus ook nog een flinke smak geld door hem online te bestellen. Je kunt het apparaat natuurlijk ook in de winkel kopen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Inventum melkopschuimer MK350

Inventum melkopschuimer MK350De MK350, te zien in de foto rechts, is één van de meest verkochte modellen op Bol.com. In ongeveer 90 seconden maakt dit apparaat perfect geschuimde melk. Er past 240 ml melk in en het apparaat kan in de vaatwasser en is daardoor makkelijk schoon te houden. Met een prijs van ongeveer 35 euro is dit ook nog eens één van de goedkopere melkopschuimers die je kunt kopen.

Hij is hoe dan ook veruit goedkoper dan de Nespresso melkopschuimers of die van Senseo. Dat is ook de reden dat de Inventum melkopschuimers zo populair zijn en erg vaak verkocht worden op Bol.com en andere webshops. Qua design zijn ze misschien iets minder mooi dan de concurrentie van vooral Nespresso, maar voor 35 euro heb je toch een prima apparaat.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wij hebben natuurlijk het apparaat van Krups als beste beoordeeld. Maar op de tweede plek komt deze Inventum melkopschuimer.