Illy melkopschuimer 20709De Illy melkopschuimer (type 20709) is één van de meest verkochte melkopschuimers die er zijn. Hij kost zo’n 70 euro op Bol.com en ook in andere webshops is dit ongeveer de vanafprijs voor dit apparaat.

Illy melkopschuimer (20709)

Je hoeft nooit meer buiten de deur koffie te gaan halen als je een liefhebber bent van bijvoorbeeld cappuccino of een latte macchiato. Met deze Illy 20709 maak je namelijk zelf heerlijk melkschuim. Ook koud melkschuim is geen probleem met dit apparaat. Ideaal dus als je ook liefhebber bent van een ijskoffie.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Het apparaat kan in de vaatwasser en is gemaakt van roestvrijstaal (RVS). Dit maakt hem erg handig in gebruik, want je hoeft hem niet met de hand af te wassen. Qua design vinden wij het apparaat minder geslaagd. Dit doet de concurrentie duidelijk beter, en dan vooral Krups, Nespresso en Senseo. Toch is deze Illy melkopschuimer een goed en degelijk apparaat voor de liefhebbers. Dankzij het RVS ziet het er allemaal nog best strak uit, maar de apparaten van concurrenten zijn zonder twijfel mooier.

Er past 250 ml in de Illy melkopschuimer en dit is zeer vergelijkbaar met andere modellen. Hij gaat automatisch uit na gebruik en het snoer is 0.75 meter. Hij weegt iets meer dan anderhalve kilo en de afmetingen zijn 12 x 18,5 x 11,5 cm. Een groot voordeel is dat deze melkopschuimer zowel warme als koude melk kan produceren. Hierdoor is het ook een perfect apparaat voor liefhebbers van ijskoffie. Deze koffiesoort is de laatste jaren erg populair geworden.