Hoverboard zwart kopen? Niet vreemd, het is de meest populaire kleur op het moment. En de online gigant beschikt over Europees grootste assortiment Hoverboards, en daar zitten ook veel zwarte modellen bij. We gaan ze op deze pagina een voor een bespreken, maar met name de modellen die betaalbaar zijn. Soms kan een aanbieding ervoor zorgen dat de Hoverboards in prijs zakken tot wel €250,- euro.

Hoverboard zwart

hoverboard zwartHoverboard zwart modellen zullen nu besproken worden. Hierbij selecteren we op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast hebben we de beoordelingen, recenties en reacties op Bol.com ook in overweging genomen. De prijzen zijn bijna allemaal verschillend, soms zijn er uitschieters bij die maar €279,00 kosten. Deze staan op dit moment niet hier maar zouden via de onderstaande link wel gevonden kunnen worden op Bol.com.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

hoverboard zwart

Als eerste beginnen we met de G6 Dutch Elite Glider Hoverboard, te zien op de foto hiernaast. De Hoverboard,Airboard,Balance-Board of hoe je het ook wilt noemen, heeft een prachtig basic design waar iedere fan van houdt. De LED verlichting voorop ziet er heerlijk futuristisch uit maar heeft ook nog een functionele waarde. Zo geven de LED lichtjes aan hoe er wordt bewogen op de Hoverboard. De snelheid bedraagt 10 tot 15 km/h net zoals veel andere balance boards. Met een snelheid van 10 km/h bij goeie omstandigheden, kan de Hoverboard een afstand afleggen van ongeveer 20 kilometer. De Hoverboard is op dit moment te koop voor maar €324,95, wat voor dit model absoluut de bodemprijs is. Dit apparaat is ook in andere kleuren verkrijgbaar zoals roze en rood. Bekijk voor meer informatie op Bol.com via de onderstaande link.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard zwart

Een tweede goede keuze zou de X1 Hoverboard zwart zijn. Deze Hoverboard wisselt nogal veel van prijs, maar vaak is deze of de witte variant erg scherp in prijs. Een enkele keer zelfs €279,00, dit komt alleen heel weinig voor. Een van de meest opvallende kenmerken is de combinatie van zwarte velgen en Chroom. Dit maakt het apparaat erg sportief en daarom ook heel erg in trek. Op de foto is de X1 Hoverboard te zien, zoals al eerder is vermeld, je kan deze ook in het wit bestellen. Op dit moment is het model €389,90 op Bol.com, deze prijs wisselt wel regelmatig. 

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard zwart

De McFly Hoverboard zwart is 6,5 inch oftewel 17 centimeter lang (normale Hoverboard lengte). En behoort tot de bestverkochte producten op Bol.com onder de categorie Hoverboard. Net als de bovenstaande Hoverboards beschikt deze Hoverboard over een Samsung Lithium-ion accu/batterij, heeft het een degelijk/basic design en is ie betrouwbaar. Een top model waar je jarenlang mee kan rijden. Voor meer informatie kunt u beter op Bol.com kijken, via de link bent u er meteen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Dit zijn slechts een aantal modellen die Bol.com in zwarte kleuren aanbiedt. De modellen die we hebben gekozen zijn betrouwbaar en kwalitatief goed. Daarnaast worden ze, zoals u kan zien, voor relatief lage Hoverboard prijzen verkocht. Zeer interessant dus! Neem zelf een kijkje en besluit vervolgens of u het product wilt hebben. Bol.com heeft voor ieder model meer informatie en bij een aankoop leveren ze de volgende werkdag voor 17:00.