Hoverboard zilver kopen? Ook dit is mogelijk bij Bol.com. Dit online bedrijf beschikt namelijk over het grootste assortiment in Hoverboards. Op deze pagina focussen we echter op de Hoverboards in zilveren kleur. Bol.com heeft op dit moment een aantal artikelen die van de prijs van €295,00 euro te koop zijn.

hoverboard zilverBij sommige aankopen ontvang je zelfs een gratis tas en een Hoverboard met ingebouwde bluetooth speakers. Bekijk eerst de aanbevolen modellen op deze pagina alvorens je via de onderstaande link naar Bol.com gaat. Deze modellen zijn zorgvuldig uitgekozen als goed beoordeelde apparaten.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard zilver

hoverboard zilver

De Balance Board Hoverboard in zilveren kleur is prachtig om te zien. Dit model is te zien op de foto aan de rechterkant. Hij wordt ook wel aangegeven als Hoverboard Chrome. Het apparaat kan vreselijk snel met een gemiddelde snelheid van 12km/h. Bij deze snelheid is het absoluut aan te raden om ook de juiste bescherming te dragen, met name hoofdbescherming in de vorm van een helm. De Accu is van Samsung en heeft een gemiddelde laadtijd nodig van ongeveer 2 a 3 uur. De Hoverboard kan maximaal 100kg dragen en minimaal 20 kg. De zwarte pads zijn anti-slip en voelen aan hoe je beweegt. De Led verlichting ondersteunt daarin en geeft bovendien een coole uitstraling. Kijk voor de prijs snel op Bol.com.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

hoverboard zilver

Hiernaast zie je ‘Smart Balance’. Een Hoverboard waar menig kind alleen van durft te dromen. De zilveren kleur zorgt voor een exclusieve uitstraling. Daarnaast kan deze Hoverboard zilver optimale prestaties leveren. Het vermogen van 350W zorgt dat hij een maximale snelheid van 15km/h kan halen en een afstand aflegt van 20 kilometer zonder op te laden. Hierbij moeten de omstandigheden wel een beetje mee zitten, maar toch. Ook deze Hoverboard beschikt over een 36V Lithium ion en wordt als betrouwbaar ervaren door de consumenten die het apparaat al eens hebben gekocht. Kijk snel of Bol.com een mooie prijs voor u heeft.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Wij van Hoverboardgoedkoop hopen dat u wat aan deze informatie heeft gehad. Mocht u verder nog algemene vragen hebben over de Hoverboards, kijk dan gerust verder. Bij vragen over een specifiek product kan u het beste contact opnemen met de klantenservice van het desbetreffende bedrijf.