Wil je alles weten over de beschikbare Hoverboard wielmaten? Op deze pagina’s vindt u namelijk alles over de verschillende soorten wielmaten. Deze kunnen variëren van 6 tot wel 10 inch. Op deze pagina gaan we iets dieper in op de verschillen in rijcomfort.

hoverboard wielmaten
Hierbij vergelijken we de inch modellen met elkaar. Wilt u meteen het assortiment bekijken? Dan raden wij u aan om direct, via de onderstaande link, een kijkje te nemen in het grootste assortiment aan Hoverboards van Europa. Te verkrijgen bij de meest betrouwbare en klantvriendelijke groothandel genaamd Bol.com

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard wielmaten

Er zijn absoluut verschillen in rijcomfort bij de modellen die verschillende bandtypes en inch hebben. Bij het besluit of u grote of kleine banden wilt hebben zijn een aantal aspecten van belang. Veel mensen willen de Hoverboards met grote banden hebben en worden vervolgens alleen op geasfalteerd wegdek gebruikt. Persoonlijk raden wij deze mensen af om grote banden of grof bandprofiel aan te schaffen. Waarom? Simpel, Hoe groter de banden, hoe langzamer de Hoverboard gaat en hoe sneller de accu leeg is. Een grof bandprofiel is bovendien niet geschikt voor hard wegdek. Dit wil niet zeggen dat het niet mogelijk is, maar het profiel zal op een dergelijke ondergrond gewoon zeer snel slijten. Het is daarom aan te raden om in stedelijke gebieden een Hoverboard met kleine bandjes te kopen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Wij hebben ook veel bezoekers die totaal niet in een verstedelijkt gebied leven. Ze wonen bijvoorbeeld op een boerderij of hebben een huisje omringt door natuurgebieden. Voor deze doelgroep kan het absoluut handig zijn om hoverboard wielmaten van boven de 8 inch aan te schaffen. Hoe groter de bandmaat en hoe grover het bandprofiel is, hoe beter je over zand of waterplassen kan cruisen. Nieuwsgierig waar je deze apparaten kan kopen? Heel simpel, op Bol.com. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Neem snel een kijkje en misschien staat jouw favoriete model er wel tussen.