Hoverboard hoesBent u op zoek naar een hoverboard silicone hoes of tas? Bij de aankoop van een hoverboard horen tevens enkele essentiële accessoires. Denk hierbij aan de hoverboard hoes, tas of beschermlaag. Deze beschermelementen zijn belangrijk om beschadiging te voorkomen. Men kan ze in diverse soorten, maten en prijzen bestellen welke op deze pagina besproken worden.

Hoverboard silicone hoes of tas kopen

Het is geen nieuws dat hoverboards immens populair zijn. Echter, kopen de meeste hoverboard liefhebbers deze apparaten zonder hoes, tas of beschermlaag. Tijdens het leerproces zal de hoverboard regelmatig botsen op het asfalt of tegen andere obstakels. Hierdoor loopt het apparaat onherstelbare schade. Daarom is het belangrijk om vanaf het begin een silicone omhulsel te kopen of een tas voor op reis. Deze accessoires kunnen al voor 15,00 euro bij webwinkels als Bol.com besteld worden.

Vergelijk alle hoezen en tassen! (vanaf €15,00)

Bekijk op Bol.com

hoverboard tasDe hoverboard hoezen zijn veelal van silicone gemaakt en zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren waaronder blauw, groen, oranje, rood, roze, wit, zwart, neon en zelfs transparante kleuren. Hierdoor bescherm je de hoverboard niet alleen tegen krassen en deuken maar zal het design ook beter worden De hoverboard blijft zodoende intact waardoor je het apparaat zelfs voor een redelijke prijs tweedehands zou kunnen verkopen. Naast de silicone omhulsels zijn er ook standaard hoverboard tassen. Deze accessoires worden meestal separaat verkocht en zijn handig wanneer je het apparaat mee op vakantie wilt nemen. Rechts op de afbeelding zie je bijvoorbeeld de ‘Celect’ hoverboard hoes in zwarte kleur. Het is basic hoes of tas gemaakt van nylon materiaal. Met de hendels kan je de hoverboard makkelijker meenemen en beschermt het bovendien de hoverboard.

Momenteel is deze accessoire voor slechts 14,99 euro op Bol.com te krijgen. Neem daarom snel een kijkje bij deze webwinkel en vergelijk de prijzen en producteigenschappen alvorens u overstapt op een aankoop. Heeft u vragen over de hoverboard hoes of tas? Stuur ons dan een berichtje.