Hoverboard Samsung kopen? Op deze pagina focussen we met namen op de accu’s en batterijen van het merk Samsung. Het onderwerp; ‘Hoverboard Samsung’ hebben we gekozen omdat recentelijk veel nieuws over brandgevaar door Hoverboards verspreid wordt.

hoverboard samsung
Daarom is het goed om op deze pagina alle informatie, tips en adviezen te geven rond dit veelbesproken onderwerp. Betrouwbare Hoveboards zijn verkrijgbaar vanaf €295,00 bij Bol.com. Klik op de onderstaande link of lees verder voor meer informatie.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard Samsung

Volgens Jay Whitacre, professor in de wetenschap en techniek aan de Mellon University, is er een gebrek aan kwaliteit batterijen. Dit staat volkomen los van andere onderdelen in de Hoverboard welke meestal wel van hoge kwaliteit zijn. De accu’s of batterijen die gebruikt worden bij goedkope Hoverboards kunnen van slechte kwaliteit zijn.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Er zijn een heleboel fabrieken in China die nu de Li-ion batterijen aan het produceren zijn. Deze accu’s zijn bij lange na niet dezelfde kwaliteit als een batterij van LG of Samsung. Volgens Jay Whitacre zit het probleem niet zozeer in een goedkoop kopietje maar eerder in de massa productie van cellen in de accu’s. Daarnaast zijn er nog meer redenen die een Lithium-ion batterij in brand kan zetten, denk hierbij aan te hoge snelheden, botsingen of iets anders.

Nu moet u niet direct een afkeer hebben tegen Lithium-ion batterijen, want ze zijn verwerkt in meerdere producten als telefoons, laptops, auto’s en vliegtuigen. Het voordeel van deze accu’s, zit ‘m in het feit dat ze veel energie kunnen opslaan, dit is tevens waarom ze soms vlamvatten. Auto’s als Tesla zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen en ventilators om de temperatuur op acceptabele hoogte te houden.

De batterijen in Hoverboards zijn waarschijnlijk niet de enige, zo is het ook mogelijk dat een normale oplader vlamvat, het komt alleen minder vaak voor. Simpelweg, als er niet genoeg bescherming om de cellen is, en de oplader is kapot, kunnen de cellen makkelijk oververhit raken. Bij overmatig opladen kunnen zelfs de best gefabriceerde cellen uiteindelijk falen, hierbij is brandgevaar niet altijd aan de orde. Het is evengoed mogelijk dat de cel openspringt en z’n gas vrijlaat en uitdroogt.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Dus wat kan een consument doen als hij/zij een Hoverboard wil kopen? Simpel, koop gewoon een Hoverboard Samsung of een van de andere betrouwbare merken. Ondanks dat prijs niet altijd alles zegt, is het bij Hoverboards wel zo dat de prijs iets zegt over de kwaliteit. Zo kan je nooit een degelijke Hoverboard Samsung krijgen voor maar €100 of €200 euro. Meestal ban je voor betrouwbaarheid en kwaliteit toch €300 euro kwijt, bij Oxboards zelfs €799.

Ondanks dat deze website Hoverboardgoedkoop heet, zijn we ook erg bezig met de veiligheid van onze bezoekers. Daarom adviseren we om via Bol.com een Hoverboard te kopen met Samsung batterij/accu. Bol.com is een betrouwbaar bedrijf die niet zomaar in zee gaat met slechte/gevaarlijke producten. Twijfel niet langer en bezoek Bol.com.