Hoverboard rood kopen? Bol.com heeft meerdere modellen met een rode kleur. Sommige zelfs tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €295,00 euro en lopen vervolgens op afhankelijk van welk type model u of uw kind graag zou willen hebben.

hoverboard roodHieronder bespreken we een aantal modellen waarbij positieve recenties, beoordelingen en reacties staan van Bol.com klanten die het product al eens eerder gekocht hebben.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard rood

hoverboard rood

Laten we beginnen met een van de meest bekende Hoverboard types, de Mcfly Hoverboard in rode kleur en 17 centimeter lang (foto rechts). Het product is zeer populair en is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Volgens de reacties zijn de klanten erg tevreden met het product. Zo zou het apparaat betaalbaar zijn en is het bovendien van hoge kwaliteit. De Hoverboard bestaat grotendeels uit kunstof, weegt 10kg en is daardoor erg stevig en stabiel op de weg. In tegenstelling tot veel andere Hoverboards kan dit apparaat een gewicht tillen van maximaal 120kg. Neem maar even een kijkje via de link!

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

hoverboard rood

Gaat u toch voor een exclusiever model, dan is de E-Supply Hoverboard in rode kleur misschien wat voor u. Zoals u kan zien heeft het een prachtig design en rode glans. De Hoverboard is voorzien van hoge kwaliteit onderdelen waaronder een accu/batterij van het merk Samsung. Ook deze Hoverboard heeft een kunstof behuizing en kan een gewicht tillen van 120kg. De Maximale snelheid bedraagt 15km/h waardoor bescherming absoluut een aanrader is. Bij een valpartij met die snelheid kan namelijk ernstig letsel ontstaan. Draag daardoor altijd de benodigde bescherming (op z’n minst een helm). Het gewicht van 11,3kg wordt als zeer prettig ervaren. Zo hebben de bestuurders van deze Hoverboard meer stabiliteit en balans op de weg. Voor meer informatie omtrent de afmetingen of actieradius kunt u het beste even bekijken op Bol.com.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Mocht u een van deze aankopen overwegen, lees dan eerst alle informatie over Hoverboards op deze website of raadpleeg de klantenservice van Bol.com. Mocht u een aankoop doen, dan wensen wij u veel plezier en veiligheid.