Hoverboard RiDDEen RiDD hoverboard bestellen? Op dit moment zijn de RiDD hoverboards ontzettend populair. Het zijn namelijk robuuste en sterke hoverboards voor schappelijke prijzen. Bij Intertoys kan men bijvoorbeeld de Hover Urban 6.5 inch hoverboard voor €199,00 kopen. De RiDD off-road hoverboard is verkrijgbaar voor een prijs van €299,00 euro. Naast deze hoverboards kan men ook bijbehorende accessoires kopen als beschermhoes, opbergtas en hoverboard kart. Kortom, veel mogelijkheden! Lees verder voor meer informatie.

Hoverboard RiDD kopen

Een Hoverboard RiDD kopen? RiDD wordt momenteel veel verkocht omdat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. De standaard RiDD hoverboards kosten €229,99 maar zijn veelal met 13% korting voor een prijs van €199,00 euro verkrijgbaar. Voor dit bedrag, of wellicht minder, kan je ook bij diverse andere winkels het standaardmodel kopen. Echter, is de RiDD Hover Urban 6.5 inch hoverboard anders. Deze hoverboard heeft vrijwel dezelfde technische specificaties maar verschilt enorm qua uiterlijk. Deze hoverboard heeft een robuuste uitstraling en is in mat roze en zwarte kleuren verkrijgbaar.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De RiDD off-road hoverboard met 8.5 inch wieltjes heeft ongeveer dezelfde uitstraling als de kleinere variant. Het off-road model is alleen wat groter en vertoont veel overeenkomsten met de SwheelS, Monsterboard en Vegas HB-9510 HL2 hoverboards. Deze RiDD is wel stukken goedkoper en is momenteel in de aanbieding voor €299,00 euro.

Naast de RiDD off-road en Urban Hover zijn er ook RiDD hover seats, ook wel hoverkart genoemd. Deze kan je voor €69,99 bij de Intertoys kopen en maken van je hoverboard een soort van go-kart. Koop tevens een RiDD silicone beschermhoes voor de bescherming. Deze zijn voor €14,99 te koop en zorgen dat je hoverboard er nog cooler uitziet. Neem een kijkje in de collectie hoverboards en bijbehorende accessoires. Vergeet de prijzen niet met andere webwinkels te vergelijken alvorens u bestelt. Webwinkels in prijs vergelijken kan via de diverse links zichtbaar op deze pagina.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Reeds een RiDD hoverboard gekocht? Schrijf en stuur ons jouw recensie en beoordeling over de Hover Urban of Hover off-road. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen.