Wat is tegenwoordig de Hoverboard prijs? Een vraag die voornamelijk veel ouders zich afvragen. Kinderen zijn dol op de gemotoriseerde skateboards en ouders zien het dan ook vaak op hun verlanglijstjes staan. Ouders schrikken waarschijnlijk wel van de prijskaartjes die verbonden zijn aan de apparaten.

Op deze pagina geven we kort alle informatie over de prijzen die op het internet staan. Van de goedkoopste tot en met de duurste, van kwaliteit tot kwantiteit uit China. Ze zijn gelukkig nu in de aanbieding voor maar €199,00 euro. Dat is een korting van maar liefst €50,00. Wees er dus snel bij.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard prijs

Hoverboard prijs weten? Nou, dan bent u bij het juiste adres. We behandelen twee artikelen, de goedkope en dure versie. Beiden zijn verkrijgbaar bij online groothandel Bol.com. Laten we beginnen met de Hoverboard lage prijzen.

Hoverboard prijs

X1 Hoverboard wit
€369,00   €279,00

Dit is de X1 Hoverboard in witte kleur. De x1 is van €369,00 naar maar liefst €279,00 gezakt in Hoverboard prijs. Voor dit bedrag kunt u deze mooie witte Hoverboard met zwarte velgen kopen. Op andere webwinkels en webshops zult u wel even verder moeten zoeken, u moet echt van deze aanbieding gebruik maken voordat ie uit het assortiment is.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

 

hoverboard prijsMcFly Hoverboard€339,90   €279,00

Aangezien het assortiment en de productiekosten van de apparaten stijgen, zal de hoverboard prijs tevens omhooggaan. Daarom zien we nu ook dat Bol.com geen Hoverboards meer aanbiedt voor €295,-. Het meest goedkope en betrouwbare model op Bol.com is op dit moment de McFly, volgens Bol.com een orgasme voor de ‘Back to the Future’ liefhebbers. Met z’n prachtige futuristische design en kwalitatief hoge onderdelen is dit een perfect cadeau voor u of uw kind. 

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

U zal ongetwijfeld hebben gehoord van de Oxboards. Oxboard is een Nederlands bedrijf die kwalitatieve Hoverboards produceert. Het enige nadeel is dat de apparaten nogal aan de dure kant zijn. Gemiddeld kosten de Oxboards rond de €800,- euro. Maar dan heeft u wel een veilig en stevig model te pakken.

hoverboard prijs

Oxboard Zwart
€799,-

Rechts op de afbeelding ziet u een model van Oxboard. Zoals u kunt zien is het een stevig en mooie Hoverboard. Kwa prestaties verschillen de Oxboards en Hoverboards niet heel veel met elkaar. Zo kunnen Oxboards net iets meer draagkracht hebben en zou de accu langer mee gaan. Daarnaast wordt bij de Oxboard een snelheid gemeten van 15km/h terwijl bij sommige Hoverboards het iets lager zit. Enfin, kleine verschillen maar een relatief hoog prijsverschil. Wij van Hoverboardgoedkoop zouden u eerder adviseren om een goedkoper model te kopen bij een betrouwbaar adres. 

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Mocht u nog vragen hebben over de Hoverboard prijs of Oxboard prijs, raadpleeg dan de klantenservice van Bol.com. Als u vragen heeft omtrent de Oxboard, dan adviseren wij dat u contact opneemt met de klantenservice van Oxboard. Deze kunnen namelijk gedetailleerd informatie geven en zullen u graag van dienst zijn.

Verder willen we u ook erop attenderen dat er ook Hoverboards aangeboden worden op Marktplaats. Op het eerste gezicht betrouwbaar en voor weinig geld, wat ook zo kan zijn. Maar er gaan bij dit soort kleine distributeurs toch vaak wat fout. Denk hierbij aan een kwalitatief slecht product uit China, slechte garantievoorwaarden en reparatievergoedingen. Hiermee wilt u gewoonweg geen problemen mee hebben. Zorg daarom dat u via een online groothandel uw aankoop doet. Deze hebben uiteindelijk de scherpste prijzen met de beste service.