Hoverboard Media MarktEen Oxboard of hoverboard bij de Media Markt kopen? Media Markt verkoopt veel soorten Oxboard en hoverboards. Denk aan de Oxboard Uno en Oxboard Pro in zwart, rood en wit. Daarnaast heb je ook merken als Denver en SwheelS hoverboards bij de Media Markt. Media Markt verkoopt ook bijbehorende hoverboard accessoires, denk aan een Denver Kar-1500 Hoverkart en Oxboard Opbergtas. Kortom, volop keuze en mogelijkheden. Lees meer over de Oxboards en hoverboards van de Media Markt op deze pagina.

Hoverboard Media Markt kopen

Het kopen van een Oxboard of hoverboard bij de Media Markt is een goed keuze. Media Markt voorziet alleen in kwalitatief goede hoverboards en Oxboards. Neem als voorbeeld de Oxboard Pro modellen. Deze elektrische boards zijn ideaal om van A naar B te komen. Ze werken 100% elektrisch door middel van sterke elektromotoren. Het apparaat beschikt over een Lithium-Ion batterij van 4400mAh en vereist een oplaadtijd van 2,5 uur. Met deze capaciteit kan je vervolgens een gemiddeld bereik van 20km bereiken op een accu. Dit bereik hangt wel af van het gewicht van de bestuurder. Het maximale gewicht op deze Oxboard van de Media Markt is 120kg. Deze boards hebben 6.7 inch wieltjes en een ingangsspanning van 36V. De maximale snelheid komt op 15km/h wat een behoorlijk tempo is. Momenteel zijn de Oxboards bij de Media Markt te koop voor een prijs van €379,00 euro.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Media Markt heeft tevens merken als de Denver DBO-6500 en SwheelS. Deze Smart Balance Wheels zijn er in standaard alsook off-road versies te koop. De standaard Denver hoverboards zijn soms in de aanbieding of met hoge kortingen en kunnen dan verkrijgbaar zijn vanaf €200,00 euro. De off-road hoverboard van SwheelS is een uniek model bij de Media Markt. Deze Smart Balance Wheel is ideaal om off-road mee te rijden. De robuuste uitstraling en vermogen maakt deze hoverboard behoorlijk duur. Dit model is voor €599,00 euro te bestellen. Mocht je al een hoverboard of Oxboard bij de Media Markt gekocht? Laat ons dan via een recensie of beoordeling weten wat je van het apparaat vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews