Hoverboard MakroDe Makro behoort tot een van de beste winkels om kwalitatieve hoverboards tegen scherpe prijzen te kopen. Het meest populaire merk bij de Makro is momenteel de Denver die voor een prijs van €229,00 te koop is. Het gaat hier om een Denver DBO-6500 (MK1, MK2 en MK3 modellen) 6,5 inch hoverboard. Dit model is bovendien in meerdere kleuren te bestellen. Lees voor meer informatie over deze hoverboard.

Hoverboard Makro kopen

Een Makro hoverboard kopen is een ideale manier om je 100% elektrisch voort te bewegen. De meeste mensen die deze hoverboard kopen gebruiken het puur vanwege de tomeloze pleziermomentjes. Deze hoverboard kan namelijk snelheden van 15km/h bereiken en draait met grote eenvoud 360 graden uit stilstand om z’n eigen as. Deze hoverboards vereisen wat oefening, gemiddeld langer dan 30 minuten. Door simpel naar voren en achteren te leunen geef je gas en rem je.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De Denver hoverboard beschikt over een antislip oppervlak zodat je stabiel en met volle controle over het wegdek rijdt. Dit model heeft ook LED verlichting aan de voorkant die het apparaat een unieke uitstraling geeft. Daarnaast zijn deze lichtjes ideaal voor wanneer je in het donker wilt rijden. De Makro Denver hoverboard heeft sterke onderdelen, dubbele motoren en balanssysteem waardoor je comfortabel en veilig over de weg kan rijden. De Makro voorziet ook in hoverboard accessoires. Speciaal voor de Denver hoverboard is een opbergtas in het assortiment opgenomen. Deze accessoire is voor €30,00 euro te bestellen.

Bij de aankoop van een Makro hoverboard, krijg je meestal een oplaadkabel en handleiding meegeleverd. Daarnaast geeft de Makro bij de meeste hoverboard merken 2 jaar garantie. Desalniettemin, is het verstandig om altijd de recensies en beoordelingen onder de advertentie te lezen. Hier vind je de mening van voorgaande kopers. Mocht je een opmerking of kanttekening hebben bij de Makro hoverboards, stuur ons dan een berichtje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ProductGids.com
Average rating:  
 0 reviews