Hoverboard LamborghiniDe Lamborghini hoverboard is een premium ontworpen zelf balancerende hoverboard. Het apparaat heeft sterke elektromotoren en krachtige batterij en bovenal een robuust design die veel weg heeft van een Lamborghini Aventador. Op deze pagina bespreken we de hoverboard Lamborghini’s technische specificaties en winkels waar je ze goedkoop kan kopen. Nieuwsgierig? Bekijk dan alvast een assortiment Lamborghini hoverboards via de bovenstaande link.

Hoverboard Lamborghini kopen

De hoverboard Lamborghini kopen? Dit model is in veel kleuren verkrijgbaar, denk aan roze, wit, rood, groen, oranje, goud, zilver, paars en zwart. De meeste Lamborghini hoverboards hebben bluetooth en een afstandsbediening. De Lamborghini’s hebben 6,5 of 8 inch wieltjes, zijn waterbestendig en kunnen een maximaal gewicht van 120kg dragen. De maximale snelheid komt op 12km/h en ze kunnen op een accu ongeveer 18km afleggen. De precieze afstand hangt af van de wegligging, gewicht van de bestuurder en de weersomstandigheden. De Lamborghini hoverboards hebben een ingebouwde Samsung accu die veiligheid en kwaliteit waarborgen. Het duurt gemiddeld 1 tot 2 uur voordat de volledige batterij is opgeladen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Kortom, de hoverboard Lamborghini heeft prachtige features en ziet er bovendien robuust en cool uit. Deze Smart Balance Wheel heeft prachtige LED verlichting boven de bandjes wat een uniek futuristisch beeld schept. Dit model behoort tot de meest gekochte en populaire modellen. De Lamborghini hoverboards kosten meestal tussen de €200,00 en €300,00 euro en zijn bij veel webwinkels te koop. Denk aan Amazon en Bol.com. Wij adviseren onze bezoekers om altijd de prijzen en modellen te vergelijken. Kijk bij iedere Lamborghini advertentie wat de features zijn en hoeveel de hoverboard kost. Let ook op de reacties en beoordelingen van eerdere kopers. Mocht je reeds een Lamborghini hoverboard hebben gekocht, dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw ervaringen en vragen wij om jouw recensie en beoordeling. Laat deze achter op de pagina of stuur ons een privé berichtje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews