Hoverboard KijkshopKoop bij de Kijkshop een van de prachtige en goedkope hoverboards uit hun assortiment. De meest gewilde Hoverboard Kijkshop merken zijn Andersson en Denver. Hun collectie en bijbehorende prijzen veranderen voortdurend. Desalniettemin, vind je er veelal mooie hoverboards in de aanbieding of met hoge kortingen. De Andersson en Denver hoverboards zijn vaak voor €139,00 respectievelijk €199,00 euro verkrijgbaar. Lees verder voor meer informatie.

Hoverboard Kijkshop kopen

Een hoverboard bij de Kijkshop kopen is geen verkeerde keuze. De Kijkshop heeft namelijk veel hoverboards en bijbehorende artikelen in hun winkels. De Andersson en Denver hoverboards zijn in tal van kleuren waaronder zwart, bruin, wit en geel verkrijgbaar. Wellicht is de Denver DBO-6500 hoverboard een model die het beste bij jouw voorkeuren past. Deze hoverboard kan je soms al voor €189,00 euro bij de Kijkshop in de collectie vinden. Hieronder vind je beknopt de meest belangrijke technische specificaties die voor de Denver DBO-6500 geldt en veel vergelijkbare modellen idem dito.

  • Weegt gemiddeld 10kg
  • Ingebouwde batterij/accu
  • Ingebouwde dubbele elektromotoren
  • Ingebouwde dubbele balanssysteem
  • Ingebouwde LED lichtjes
  • ABS-omhulsel
  • Aluminium velgen en harde rubberen wieltjes (6.5 inch)

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Voorgaande kopers van deze Kijkshop hoverboard reageren dat de prijs kwaliteitsverhouding uitstekend is. Men is minder te spreken over de fluctuerende prijzen die de Kijkshop hanteert en sommige modellen zijn niet altijd in het assortiment van een fysieke winkel te vinden. De Denver DBO-6500 beschikt helaas niet over bluetooth. Hiervoor dien je een Smart Balance Wheel hoverboard te kopen. Deze zijn onder andere bij Amazon.com en Bol.com te bestellen. De slimme features geven toegang tot het besturen van een hoverboard met je smartphone. Hoverboards met bluetooth kan je via een app met je mobiel besturen op snelheid, vermogen, muziek en nog vele andere opties. Kortom, neem naast de Kijkshop ook een kijkje bij andere (web)winkels. Heeft u vragen of opmerkingen over de Kijkshop hoverboards? Stuur ons dan een berichtje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ProductGids.com
Average rating:  
 0 reviews